Hamil Anak Pertama, Nina Iskandar Cerita Perkembangan Dirinya, “Bila Hidung Dah Mengembang Dan…”

Merindui bentuk badan ideal seperti sebelum ini, pelakon Nina Iskandar mengakui semuanya berubah apabila berbadan dua.

Malah, ada beberapa bahagian badannya yang ‘bertukar’, misalnya bentuk hidung yang kelihatan kian mengembang.

“I miss this moment. Bila hidung dah mengembang dan kita rasa diri dah membulat dan tak cantik.

“Tengok balik gambar-gambar lama, rasa nak nangis… dulu orang duk fitnah cakap bibir I botox, I buat muka,” tulisnya.

Mengimbau kembali peristiwa hitam apabila ditimpa kemalangan jalan raya, ada segelintir pihak membuat andaian pelakon itu menyuntik sesuatu di bahagian bibir.

Bagaimanapun, Nina menafikan perkara itu kerana bibirnya kelihatan membengkak kesan kemalangan di Lebuhraya Persekutuan Shah Alam – Petaling Jaya pada November 2018 yang dialaminya.

IKLAN

“Tapi hakikatnya time tu baru lepas accident so bibir still bengkak kerana jahitan yang belum betul-betul dissolved lagi.

“But honestly at one point I was enjoying my lips being plump. It felt sexy. Rasa macam Angelina Jolie. Rasa exotic sekejap macam Latina pun ada.

“Sekarang bibir pun dah kembali normal dan muka hidung semua makin mengembang,” selorohnya.

Terdahulu, kemalangan yang dialminya sekitar jam 3 pagi ketika dalam perjalanan pulang dari makan malam dan pengambaran drama Setelah Cinta Itu Pergi.

Ketika itu, pelakon berusia 28 tahun itu difahamkan telah dilanggar dari belakang hingga menyebabkan kereta yang dinaiki berpusing dan melanggar pembahagi jalan.

IKLAN

Akibat dua kali pelanggaran dalam masa singkat, Nina mengalami kecederaan yang kini semuanya kembali pulih.

Foto: Instagram Nina Iskandar