Pasti semua sudah sedia maklum bahawa watak Luna dalam drama La Luna yang sebelum ini dipegang oleh pelakon wanita, Fathia Latiff telah digantikan dengan pelakon cantik, Zahirah MacWilson.

Menurut sebuah sumber, Zahirah berkata dia tidak mempunyai sebarang tekanan menggantikan tempat Fathia untuk menyandang watak tersebut dan baginya, setiap peluang yang datang itu adalah rezeki buat dirinya .

“Bagi saya itu merupakan kebetulan dan rezeki yang telah ditentukan lagipun buat masa sekarang saya baru saja habis penggambaran drama Duda Pujaan Dara.

 

“Saya tak tertekan untuk menggantikan Fathia kerana saya suka watak yang diberikan dan jalan ceritanya juga amat menarik,” katanya kepada Astro Gempak.

Zahirah MacWilson Tidak Tertekan Ganti Tempat Fathia

Dalam pada itu juga, Zahirah sedikit pun tidak terfikir tentang kontroversi kerana baginya itu sudah menjadi kerja dan tanggunjawab yang telah diberikan kepadanya.

IKLAN

Pelakon ini berkata lagi, rata-rata peminatnya juga telah memberikan komen positif di media sosial apabila mendapat tahu dirinya akan menjadi pengganti Fathia malah dia juga tidak kisah jika ada yang ingin membandingkan cara lakonannya dengan Fathia.

Zahirah MacWilson Tidak Tertekan Ganti Tempat Fathia

IKLAN

Baca juga: Zahirah MacWilson Ganti Fathia Latiff

Terdahulu penerbit, Norazah Sahud ada memberitahu kepada MH Online bahawa setiap babak yang telah dilakonkan oleh Fathia akan dilakonkan semula oleh Zahirah.

IKLAN

“Babak Fathia akan direshoot,” katanya.

Norazah juga berkata, nama Zahirah memang menjadi pilihan teratas dan pertama untuk menggantikan Fathia.

Barisan pelakon yang turut bergandingan dengan Zahirah dalam drama ini ada seperti Nasha Aziz, Esma Daniel, Azrel, Afiq Muiz, Elisha Sandha dan ramai lagi.

Sumber: Astro Gempak