“You Are Young And Dangerous But…,”- Tuju Pada Siapa Tu, Nourul Depp?

Baru-baru ini, penyanyi Nourul Depp telah memuat sekeping gambar bersama seorang pelakon, Ainul Aishah di akaun Instagram miliknya.

Menariknya, di ruangan kapsyen gambar tersebut Nourul telah memuji artis genarasi muda seperti bintang sawo matang itu yang pandai menghormati orang lain.

“Cantik sungguh budak ni @ainulaishah. Bukan saja cantik, berbudi bahasa. Dari mula sekali dulu jumpa, now still the same. .”

“Alhamdulillah. We need more younger generations yang lebih polite macam ainul aisyah ni .”

IKLAN

“Kita faham tak semua orang kenal kita especially kalau depa baru 16-17-18 tahun. Mana lah nak kenai kami. But bila dah jadi selebriti, muka kena maneh. Kena tau senyum dan say hello to everyone. Tak kira sapa .”

“Kami dulu mula jadi artis, itu lah yang kami belajaq dulu dari pr atau manager kami. .Zaman berubah kot no. Where impolite is style .”

“I love these three younger generations (compare to mine) @izaraaishahofficial and also @sallywho @kilafairyofficial yang paling pandai hormati orang. Sama denagn @ainulaishah .You are young and dangerous but still don’t forget who you are. That’s awesome! #politeisnoone #smile #celebrity”tulisnya.

View this post on Instagram

Cantik sungguh budak ni @ainulaishah ???. Bukan saja cantik, berbudi bahasa. Dari mula sekali dulu jumpa, now still the same. . Alhamdulillah. We need more younger generations yang lebih polite macam ainul aisyah ni . Kita faham tak semua orang kenal kita especially kalau depa baru 16-17-18 tahun. Mana lah nak kenai kami. But bila dah jadi selebriti, muka kena maneh. Kena tau senyum dan say hello to everyone. Tak kira sapa . Kami dulu mula jadi artis, itu lah yang kami belajaq dulu dari pr atau manager kami. . Zaman berubah kot no. Where impolite is style ?????? . I love these three younger generations (compare to mine) @izaraaishahofficial and also @sallywho @kilafairyofficial yang paling pandai hormati orang. Sama denagn @ainulaishah . You are young and dangerous but still don’t forget who you are. That’s awesome! . #politeisnoone #smile #celebrity

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Di samping itu, penyanyi yang berusia 41 tahun itu turut juga memuji artis dari genarasi muda yang lain seperti Izara Aishah, Siti Saleha dan Kilafairy.

IKLAN

Lalu, di ruangan komen pada gambar tersebut telah dibalas oleh Ainul dan Kilafairy.

Foto : Instagram Nourul Depp