“Yang Champion Makeup, You Know What We Are Doing,”- Ramai Kata Jangan Ikut, Raja Ilya Komen Isu Rakam Tutorial Bersolek Sambil Memandu

Beberapa hari lalu, pelakon Raja Ilya ada berkongsi dirinya sedang melakukan tutorial kecantikan sambil memandu.

Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Begum Raja Mohammad itu memuat naik video berkeaan menerusi Instagram.

View this post on Instagram

Kalau Korang nak tahu King Cosmetics Day Cream tetap di hati Ilya sebagai rutin harian sebelum makeup.. Tengok Ilya dah guna setiap hari sampai tinggal separuh jer day cream ni.. King Cosmetics sangat serasi dengan semua jenis kulit kerana mampu menjaga kulit kita yang terdedah panas terik sinaran UV yang merosakkan struktur kulit kita.. . Kelebihan King Cosmetic Day Cream . ✔Memberi effect ala ala kapas. Bila kita sapu jer dekat muka terus meresap kat muka. Tidak berminyak dan melekit ✔Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam ✔Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu melembapkan kulit sepanjang hari . Berminat? Boleh komen dekat bawah ye nanti Ilya reply 🥰 @king.cosmeticofficial

A post shared by Raja Ilya (@rajailya) on

Lalu, para peminat memberi reaksi pelbagai dan ada di antara komen yang ditinggalkan mendapat reaksi Ilya.

Misalnya ada yang membayangkan perlakukan pelakon berusia 34 itu bukanlah satu tabiat yang baik. Lalu ini jawab Ilya;

IKLAN

Sementara ini pula antara komen pelbagai yang diberikan para pengikut Instagramnya;

IKLAN

Pada masa sama, Ilya dilihat sekali lagi memberikan reaksi terhadap komen-komen berkenaan.

“Another thing, we have lane..slow, fast, bawa 40km. Haha so chill saja, jangan panic jangan follow. Pada yang champion makeup, you know what we are doing right,” tulisnya terhadap posting yang sudah pun mendapat tontonan hampir 125,000 kali itu.

Foto: Instagram Raja Ilya