Instafamous dan juga Ketua Srikandi Bersatu Bahagian Bagan Seria, King Coco berkongsi sumbangan yang dilakukan demi mengurangkan beban rakyat yang kesempitan akibat penularan wabak Covid-19.

Jelasnya, walaupun kini sedang hamil, namun dia bersyukur diberi kesihatan tubuh badan untuk terus melakukan kerja amal.

Tambahnya lagi, dia memilih untuk tidak mendedahkan wajah penerima demi menghormati mereka.

“Bismillah, Allah swt menggerakkan tubuh ini untuk menjadi perantaraan, mengagihkan bantuan di bahagian bagan serai.

IKLAN

“Walaupun berbadan dua, Allah swt masih mengizinkan dan menguatkan tubuh ini untuk melihat dan membantu ramai lagi golongan yang memerlukan.

“Saya memilih untuk tidak “expose” muka muka penerima di media sosial yang saya miliki. Luar dari media sosial saya, adalah luar dari bidang kuasa saya.

“Kenapa saya memilih untuk tidak “expose” muka muka yang menerima bantuan? Kerana saya menghormati mereka. Mereka juga seseorg yang mempunyai maruah dan air muka. Jadi saya hormat walau mereka tidak berkata ap apa.

IKLAN

“Semoga Allah merahmati kita semua. Perancangan Allah swt itu hebat. Sangat hebat.

“Kita harus bersyukur dan sentiasa melihat kedepan, janganlah kita manusia merasa hebat, kerana DIA mampu mengubah segalanya tanpa kita sangka.

IKLAN

“Janji Allah itu pasti. #stayhome #staysafe #wecanbreakthechain,” kongsinya.

View this post on Instagram

Bismillah, Allah swt menggerakkan tubuh ini untuk menjadi perantaraan, mengagihkan bantuan di bahagian bagan serai. Walaupun berbadan dua, Allah swt masih mengizinkan dan menguatkan tubuh ini untuk melihat dan membantu ramai lagi golongan yang memerlukan. Saya memilih untuk tidak “expose” muka muka penerima di media sosial yang saya miliki. Luar dari media sosial saya, adalah luar dari bidang kuasa saya. Kenapa saya memilih untuk tidak “expose” muka muka yang menerima bantuan? Kerana saya menghormati mereka. Mereka juga seseorg yang mempunyai maruah dan air muka. Jadi saya hormat walau mereka tidak berkata ap apa. Semoga Allah merahmati kita semua. Perancangan Allah swt itu hebat. Sangat hebat. Kita harus bersyukur dan sentiasa melihat kedepan, janganlah kita manusia merasa hebat, kerana DIA mampu mengubah segalanya tanpa kita sangka. Janji Allah itu pasti. #stayhome #staysafe #wecanbreakthechain

A post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1) on

Foto : Instagram King Coco

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI