Pelakon, Mawar Rashid ada memuat naik sebuah entri di laman Instagram bersempena dengan ulang tahun kelahiran ibunya.

Katanya, dia berterima kasih kepada ibunya itu kerana telah membesarkan tujuh adik-beradiknya dengan penuh kesabaran walaupun pernah mengharungi zaman susah satu ketika dahulu.

View this post on Instagram

Mummy sayang.. Hampir genap setahun Adik telah jadi isteri. Tak duduk ngan mummy dah macam dulu. Tak jumpa hari2 macam dulu, dan Adik tahu itulah lumrah hidup kita.. Sekarang Adik dah ade tanggungjawab Adik untuk suami tercinta. Thank you mummy, be there for me whenever I need you. Hari2 memang Rindu mummy walaupun jumpa setiap minggu 😁 dan perasaan Rindu sayang kat mummy tak akan berakhir sampai ke akhir hayat Adik. Satu benda Adik janji ngan mummy, selagi Adik mampu, Adik akan cuba bagi mummy kesenangan, jaga mummy, dan pertahankan mummy. Thank you besarkan kami 7 bradik dengan penuh positif, penuh didikan dan kesabaran. Walaupun kita hidup susah, mummy tak pernah mengeluh tapi mummy sentiasa happy dan sebab mummy and didikan mummy lah keluarga kita sentiasa bahagia, sejahtera dan saling pertahankan satu sama lain. Love my family so much. Happy birthday to my beautiful Queen. Semoga mummy dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur dan diberkati Allah S.W.T . So nanti mummy boleh tengok anak2 cicu mummy tua and semua happy2. Love you ratu hatiku ❤️❤️❤️❤️ @marinee_rashid

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

“Mummy sayang, hampir genap setahun Adik telah jadi isteri. Tak duduk ngan mummy dah macam dulu. Tak jumpa hari2 macam dulu, dan Adik tahu itulah lumrah hidup kita.. Sekarang Adik dah ade tanggungjawab Adik untuk suami tercinta.

“Thank you mummy, be there for me whenever I need you. Hari-hari memang rindu mummy walaupun jumpa setiap minggu dan perasaan Rindu sayang kat mummy tak akan berakhir sampai ke akhir hayat Adik.

“Satu benda Adik janji ngan mummy, selagi Adik mampu, Adik akan cuba bagi mummy kesenangan, jaga mummy, dan pertahankan mummy. Thank you besarkan kami 7 bradik dengan penuh positif, penuh didikan dan kesabaran,” tulisnya.

Tambah Mawar, dia berjanji akan sentiasa menjaga dan memberi kesengangan kepada ibunya itu sehingga ke akhir hayatnya.

“Walaupun kita hidup susah, mummy tak pernah mengeluh tapi mummy sentiasa happy dan sebab mummy and didikan mummy lah keluarga kita sentiasa bahagia, sejahtera dan saling pertahankan satu sama lain. Love my family so much.

“Happy birthday to my beautiful Queen. Semoga mummy dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur dan diberkati Allah S.W.T . So nanti mummy boleh tengok anak2 cicu mummy tua and semua happy2. Love you ratu hatiku,” katanya lagi.

Di ruangan komen, para peminat dan rakan artis turut sama menitipkan ucapan selamat hari lahir buat ibu kepada bekas finalis Dewi Remaja 2016 itu.

Selamat hari lahir diucapkan kepada ibu Mawar. Semoga panjang umur dan diberi kesihatan untuk menyambut ‘Mawar dan Raf’ junior tidak lama lagi.

Foto: Instagram Mawar Rashid

Apa Kata Anda