[VIDEO] Wow…Bersungguh Betul Ayda Jebat Menari, Siap Feeling Naik Private Jet Bagai. Apa Motifnya Tu?

Tak sabarnya guys! Pejam celik kurang lagi dua minggu kita semua akan meyambut lebaran yang mulia dan mulai detik itu jugaklah, masing-masing dah berangan-angan untuk tampak on point di hari kemenangan. Betul tak?

Tapi kan, sebelum pasang angan nak nampak segak dan menawan tu, korang ada perasan tak dalam iklan raya Watsons yang dah pun dilancarkan sejak semalam dekat YouTube, Ayda Jebat ada sharing produk untuk keluarga tercintanya tu sempena raya.

Macam-macam yang Ayda kasi yer. By the way, siapa yang dah tonton? Sebab ramailah jugak cakap iklan tu gempak sebab jalan cerita kelakar, angkat tema ‘Kalau Ada Hati, Raya Menjadi-Jadi’ tu.

Yang penting, siap ada scene Ayda Jebat berangan sepanjang on the way balik ke kampung halaman. Naik jet peribadi, naik kuda putih. Tu belum lagi dia fantasi adik-beradik dia jadi penari latar. Class gituew! 

Kemudian tu dekat hujung iklan, bintang Temberang ini tetap belanja sebuah lagu raya pendek yang memang catchy habis. Tak jemu Admin rewind balik sebab sedap betul telinga ni dengar. Senang hafal kata orang…

IKLAN

Okay, back to point awal tadi, Admin pun nak la jugak tahu apa yang Ayda hadiahkan  pada famili dia tu? Rupa-rupanya, ada beberapa bingkisan yang diborong Ayda di Watsons, buat hadiah insan tersayang. Sooo sweet! 

Barulah raya tahun ini menjadi-jadi kan? Sebab pada sambutan Syawal nilah kita saling isi masa dengan orang yang kita sayang dengan penampilan yang cantik dan segak.

Tak adalah nampak kusam jer. Kata orang baju raya dah tip top tapi penampilan, azabnya!

Bila dah sudah segak menawan tu, soal penjagaan kesihatan pun janganlah korang ambil mudah. Nah, ini dia senarai produk penjahaan kesihatan yang perlu ada di hari raya!

IKLAN

Amboi…menjadi-jadilah kan raya korang tahun ini sebab Watsons memang ada tawarkan item penjagaan diri dari hujung rambut ke hujung kaki yang the best untuk try!

Sibuk buat persiapan raya pun, tak semestinya korang perlu abaikan soal penjagaan kulit jugak kan? Tercari-cari produk sesuai? Hello…Watsons kan ada!

Jadi, apa tunggu lagi, lets pakat serbu Watsons hari ini dan untuk maklumat lanjut, layari aplikasi mudah alih Watsons dan laman web mereka, iaitu watsons.com.my. Macam-macam informasi yang ada, tak caya surflah sekarang.

Foto/Video: Saluran YouTube Watsons Malaysia