Kecoh di media sosial baru-baru ini apabila kisah rumah tangga pelawak Tauke dan isterinya, Nadia Mohd Affandi yang mendakwa dia telah diceraikan melalui kiriman rakaman suara aplikasi WhatsApp.

Bagaimanapun, Tauke menjelaskan bahawa dia tidak pernah melalukan perkara sedemikian (penceraian) di akaun Instagramnya.

Namun, posting tersebut telah dipadam Tauke.

Baru-baru ini juga, Tauke ada memuat naik sepotong video bersama anaknya, Zamatul Kayla Aydina dengan intonasi suara yang sayu dan lembut.

IKLAN

“Papa tahu papa jahat nak.. Tapi papa tak sanggup tinggalkan kau, tau.” kata Tauke sambil mengendong anaknya itu.

View this post on Instagram

??

A post shared by Toq Organization Officials (@taukejambu) on

IKLAN

Video tersebut memaparkan gelagat Tauke yang sedang berkomunikasi dengan anaknya yang kini berusia 2 bulan 1 minggu.

Lalu, netizen telah memberikan komen yang pelbagai terhadap video tersebut.

IKLAN

[VIDEO] “Papa Tak Sanggup Tinggalkan Kau…,”- Tauke Luah Perasaan Pada Si Anak, Netizen Sebak & Bagi Semangat [VIDEO] “Papa Tak Sanggup Tinggalkan Kau…,”- Tauke Luah Perasaan Pada Si Anak, Netizen Sebak & Bagi Semangat [VIDEO] “Papa Tak Sanggup Tinggalkan Kau…,”- Tauke Luah Perasaan Pada Si Anak, Netizen Sebak & Bagi Semangat [VIDEO] “Papa Tak Sanggup Tinggalkan Kau…,”- Tauke Luah Perasaan Pada Si Anak, Netizen Sebak & Bagi Semangat

Untuk rekod, Tauke dan Nadia berkahwin pada 9 Disember 2017 dan mempunyai seorang cahaya mata perempuan, Zamatul Kayla Aydina pada 26 Oktober tahun lalu.

Video : Instagram Tauke

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI