Pelakon, Sharnaaz Ahmad akui dirinya kini sedang didalam fasa mengenali hati budi seorang wanita.

Bagaimanapun, Sharnaaz memaklumkan dirinya mahu belajar daripada pengalaman masa lalu dan tidak mahu terlalu terbuka mengenai soal peribadi.

“Umur Sekarang Ni, Kalau Terlalu Kongsi, Takut Kena Baling Selipar,” – Sedang Kenali Seseorang, Sharnaaz Ahmad Jaga Privasi

“Kehidupan peribadi saya ketika ini seperti jongkang-jongkit. Saya ada berkenalan dengan gadis lain. Kalau tiada pun, masalah juga. Saya pun jadi nervous.

“Saya ada berkawan dengan seseorang tapi saya tak mahu perkara ini jadi seperti kehidupan saya terdahulu. Dulu, saya terlampau berkongsi mengenai kehidupan peribadi.

“Kalau betul-betul saya nak berkongsi mengenai kehidupan peribadi, biarlah bila perkara tersebut sudah sah nanti,” katanya kepada MH.

IKLAN

Pada masa sama, pelakon filem Polis Evo 3 ini turut mendedahkan dirinya sudah puas menjadi tumpuan pihak media sejak dek kerana kisah-kisah cintanya sebelum ini.

“Banyak lagi artis-artis muda yang para media boleh ketengahkan. Saya sudah pun merasai peluang ini dahulu menerusi kehidupan dan pasangan saya sebelum ini.

“Pada umur seperti sekarang ini, rasa malu pun ada kalau terlalu nak berkongsi mengenai hal peribadi. Takut orang baling ‘selipar jepun’ dekat saya. Lebih baik utamakan artis-artis muda,” ujarnya lagi.

“Umur Sekarang Ni, Kalau Terlalu Kongsi, Takut Kena Baling Selipar,” – Sedang Kenali Seseorang, Sharnaaz Ahmad Jaga Privasi “Umur Sekarang Ni, Kalau Terlalu Kongsi, Takut Kena Baling Selipar,” – Sedang Kenali Seseorang, Sharnaaz Ahmad Jaga Privasi

IKLAN

Pada masa sama, Sharnaaz akui berdepan dilema bila setiap kali mahu memulakan perhubungan yang baharu.

“Bila kita sudah ada anak dan pernah berkeluarga, kadang-kadang, kita terlalu mencari kesempurnaan. Perkara ini susah juga. Macam penyakit bila sudah menjadi duda.

“Bila terlampau mencari kesempurnaan, kita kena tanya semula diri kita. Adakah diri kita juga sempurna? Terus terang saya katakan, saya tak sempurna dan banyak masalah.

IKLAN

“Saya risau, bila kahwin nanti, kekurangan tersebut bukan jatuh pada perempuan itu tetapi saya. Mungkin saya yang menyebabkan hubungan itu tidak menjadi kerana terlalu mencari kesempurnaan.

“Saya pernah berkahwin dan berhadapan dengan kesilapan. Jadi, saya mahu sempurnakan perkara tersebut. Tapi kalau kesempurnaan itu saya tak dapat, siapa yang akan terluka? Hati si dia,” akhirinya.

Sharnaaz mendirikan rumah tangga dengan Nabila pada 31 Mac 2017, tetapi bercerai pada 9 Julai 2020.

Hasil perkongsian hidup tersebut, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Jebat Jaydan yang kini berusia empat tahun.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI