“U Did A Great Job, Daddy!,”- Kaka Azraff Puji Suami Berjaya Tukar Lampin Anak Sulung

Sudah 10 hari bergelar ibu bapa, pastinya ia menjadi satu pengalaman indah buat pasangan Kaka Azraff dan Adam Azriff.

Dikurniakan seorang cahaya mata sulung, Aslan pada 11 Oktober lalu, Kaka dan Adam menempuh detik manis bergelar Mummy dan Daddy.

Malah, Adam baru-baru ini telah merakam aksinya yang sedang membersihkan penukaran lampin Aslan.

Lalu, ia dikongsikan di IGTV milik Kaka.

IKLAN

“Baby daddy change diaper for the first time @helloadamazriff

“Uncut version. Masa ni mummy tengah check up dengan doctor, Aslan dah lapar for susu and at the same time dia dah poop.. tak sanggup nak biar lama, daddy decided nak tukarkan.

“Masa i tengah check up tu, hati tak tenang fikir daddy kat nursing room 😂 but u did a great job daddy! Im so PROUD of you! Tergelak i tengok cara dia nak tenangkan diri dia sendiri, but you’re so cute daddy! Hehe
P/S Aslan nangis for susu, but dont worry, tengok sampai habis ok,” tulisnya.

https://www.instagram.com/tv/B32InmkDqv6/?igshid=1ur3h0nkcvong

Menerusi video lapan minit itu, rata-rata kagum dengan kesungguhan Adam yang bersungguh-sungguh membersihkan penukaran lampin Aslan, meski ketika itu bayi severat sedang menagis.

IKLAN

Terdahulu, Kaka atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff telah selamat melahirkan anak sulung pada jam 2.14 petang pada Jumaat.

Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember tahun lalu.

Video : Instagram Kaka Azraff