Trend Bersanding Pakai Topeng

Kreatif betul orang zaman sekarang berfikir. Tergamam apabila pertama kali melihat gambar pengantin bertopeng yang sedang tular di media sosial ketika ini.

Mungkin mereka ingin mencari kelainan dengan berfikiran kreatif dan tampil luar biasa daripada pasangan-pasangan pengantin yang lain.

Jom lihat foto-foto pengantin bertopeng ini.

IKLAN

Menerusi sumber yang berkongsi foto-foto pengantin ini, rata-rata netizen merasakan ianya mencuit hati dan mereka telah meninggalkan komen di ruangan komen gambar tersebut.

Eja Jazeera: sep bajet..tak gadoh nk make up ratus2…kahkahkah

Farah Amira Aliyas: hahahahah…hampa yg x kawin g boleh la wat laguni..sep dh x payah bayar duit kat mua dah

Khilaf Arjun Arjun: cover untuk tidak dicam oleh anak beranak isteri no 1 n no 2..janji dapat kawin no 3..

Roslinah Kasmat: Mcm2 lah org2 malaysia skarang ni….do all kind of nonsense things, just to earn popularity..

IKLAN

Balagajentheran Arulappar: Save duit buat make-up lah tu.

Dalam ada yang tertawa melihat foto ini ada juga yang berfikiran positif.

Aliza Ahmad Ramli: setiap orng ada ke inginan masing2… jd x slah klu mereka rasa ini yg terbaik tuk mereka…

Apapun setiap fesyen yang ingin digayakan oleh pasangan pengantin ini adalah hak mereka sepenuhnya. Mana tau selepas idea kreatif dorang memakai topeng di hari perkahwinan akan diikuti oleh orang lain selepas ini.

Sumber: Facebook Atok Orang Lame