Luluh hati melihat klip yang dikongsikan Amyza Aznan menerusi laman Instagram yang merakamkan seorang kanak-kanak disepak dan didera seorang individu tidak berperikemanusiaan. 

Menerusi suara tersebut, wanita itu beberapa kali mengatakan “ini anak kau kan?”

TOLONG VIRAL! PLEASE SHARE! SEBELUM ANAK YG TIDAK BERDOSA NI MATI !!!!!

“POLIS TOLONG !!!!! TOLONG !!!!!RAKYAT MALAYSIA VIRALKAN PLS!!!!!!!!!!!!

“Hancur hati aku… allah tolong lindungi anak ini sehingga BINATANG MEROYAN ni DITANGKAP!!!!

IKLAN

CUCU SIAPA NI??? ANAK BUAH SIAPA NI???? ADA SESIAPA YG KENAL PLSSSS BAGI INFO SEGERA KEPADA

@pdrmsia_official

IKLAN

@pdrmsia_official.” 

Menurut sumber asal, kanak-kanak ini dipercayai didera oleh bekas isteri ayah angkatnya.

IKLAN

Dapat sumber ni dari ayah angkat anak ni. Di percayai ayah angkat dia dah brcerai. Anak ni di percayai di dera oleh bekas isteri/ibu angkat ayah angkat dia..jom gunakan kuasa viral anda supaya pelaku ni di ambil tindakan yg sewajarnya.”

View this post on Instagram

TOLONG VIRAL! PLEASE SHARE!!!!!!!!!?????????????????????????SEBELUM ANAK YG TIDAK BERDOSA NI MATI !!!!! POLIS TOLONG !!!!! TOLONG !!!!!RAKYAT MALAYSIA VIRALKAN PLS!!!!!!!!!!!! Hancur hati aku… allah tolong lindungi anak ini sehingga BINATANG MEROYAN ni DITANGKAP!!!! CUCU SIAPA NI??? ANAK BUAH SIAPA NI???? ADA SESIAPA YG KENAL PLSSSS BAGI INFO SEGERA KEPADA @pdrmsia_official @pdrmsia_official ————————————————— Dapat sumber ni dari ayah angkat anak ni. Di percayai ayah angkat dia dah brcerai. Anak ni di percayai di dera oleh bekas isteri/ibu angkat ayah angkat dia..jom gunakan kuasa viral anda supaya pelaku ni di ambil tindakan yg sewajarnya.. #pdrm ——————– @pdrmsia_official RAKYAT MALAYSIA YG PRIHATIN MOHON RAMAI2 TAG KEPADA @pdrmsia_official

A post shared by KAAIA (@amyzaaznankaaia) on

Semoga keadilan dapat ditegakkan dan pihak polis dapat mengambil tindakan segera.

Foto – Instagram Amyza Aznan