“Tolong Ubah Cara Makan Tu,”- Sudah Jadi Tunangan Orang, Netizen Minta Baby Tora Jaga Adab Makan

Instafamous, Baby Tora amat sinonim dengan gaya tersendiri menikmati reviu makanan.

Baby Tora atau nama sebenarnya Atierah Zulfatie juga sudah mengikat tali pertunangan dengan Apit Johari pada December bulan lalu.

Bagaimanapun, ada juga netizen yang mempertikaikan cara Beby Tora menikmati makanan yang dianggap gopoh dan perlu menjaga adabnya sebagai seorang tunagan orang.

View this post on Instagram

memang tira slalu beli cheese dkat @cheezy_powder_dlicious !!hampa pun mesti dh rasa kan..snang sngat nak bancuh and murahhh ..dpat mkan bnyak kali tau bila beli satu pek tu .paling best sbb tahan lama.la ni depa bwak kluaq cheese baru yg lagi pedass weyy !! Serbuk cheese tambah air panas dan gaul atau boleh guna mixer (nak bancuh banyak terus) snang gila wey nak bncuh @cheezy_powder_dlicious ni!!cheese ni ada 2 flavour. 1 original dan ke 2 hot and spicy. Semua kategori umur suka. Sesuai nak bawak pergi mana2, sebab pek mudah dibawa dan senang disediakan Sesuai untuk makan2 dengan family, jamuan, atau apa je event makan2 Sedap dimakan dengan pelbagai jenis makanan (ayam, naget, sosej, burger dll) hampa kena beli!!tobat qasa mcm cheese kfc nuh woi!!tag kwan hampa hat suka ayam dn cheese

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora) on

IKLAN

Serentak dengan itu, netizen telah menasihati cara Tora agar perlu menjaga adab ketika makan kerana sudah berstatus tunangan orang.

IKLAN

Tak salah netizen memberikan komen sedemikian kerana mereka sayang akan Beby Tora, tak gitu ?

Video : Instagram Beby Tora