“Tidak Terlintas Di Fikiran Dapat Gelaran Ikon,” – Achey Terima Trofi Ikon Permotoran Viral Malaysia

Processed with VSCO with b1 preset

Merakamkan penghargaan apabila dipilih sebagai ikon dalam dunia permotoran, Achey menerusi ruang Instagram ada menjelaskan, dirinya tidak pernah terlintas untuk menerima pengiktirafan ini.

Jelasnya, lebih ramai insan lain yang layak diangkat berbanding dirinya.

Alhamdulillah… sebenarnya tidak terlintas di fikiran untuk mendapat gelaran ikon di dalam industri.. apatah lagi di mata peminat permotoran malaysia ..yes aku obses dgn motosikal tapi tidak@ke tahap menjadikan diri ini somebody..kerana aku berfikiran ‘siapa aku’… ramai lagi yang layak.

IKLAN

“Ramai lagi yang jauh lebih baik dari aku…ada yang bagitau kau tak nampak tapi kami nampak sbb apa kau layak…kalau bersebab aku terima.. kalau mejoriti mmg tak pernah mimpi… dan komuniti permotoran di @hkmm_officialmalaysia membuatkan aku rasa berbaloi berada dalam keluarga permotoran malaysia.. tq @hkmm_officialmalaysia.

Dan terima kasih keluarga @gengasapnaem yang menjadi wakil aku untuk anugerah ‘ikon permotoran viral malaysia’… dan dengan anugerah ini aku bertambah sayang dengan kominiti permotoran malaysia.

#gengasap #belanjakaw #kintangkintung #acheyracingteam #pepahje #bocey #ikanmas #symvf3i185cc,” kongsinya.

View this post on Instagram

Alhamdulillah… sebenarnya tidak terlintas di fikiran untuk mendapat gelaran ikon di dalam industri.. apatah lagi di mata peminat permotoran malaysia ..yes aku obses dgn motosikal tapi tidak@ke tahap menjadikan diri ini somebody..kerana aku berfikiran ‘siapa aku’… ramai lagi yang layak.. ramai lagi yang jauh lebih baik dari aku…ada yang bagitau kau tak nampak tapi kami nampak sbb apa kau layak…kalau bersebab aku terima.. kalau mejoriti mmg tak pernah mimpi 🤣🤣..dan komuniti permotoran di @hkmm_officialmalaysia membuatkan aku rasa berbaloi berada dalam keluarga permotoran malaysia.. tq @hkmm_officialmalaysia .. .. Dan terima kasih keluarga @gengasapnaem yang menjadi wakil aku untuk anugerah ‘ikon permotoran viral malaysia’ … dan dengan anugerah ini aku bertambah sayang dengan kominiti permotoran malaysia… 💪💪 .. .. #gengasap #belanjakaw #kintangkintung #acheyracingteam #pepahje #bocey #ikanmas #symvf3i185cc

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

IKLAN

Rata-rata netizen menzahirkan ucapan tahniah atas anugerah yang diterima.

Foto : Instagram Achey