Media Hiburan kini berada di dalam aplikasi   
Media Hiburan kini berada di dalam aplikasi   
Home Berita “Tidak Akan Mengatakan ‘No’ Kalau Ditakdirkan,” – Tak Tolak Rezeki Andai Mengandung,...

“Tidak Akan Mengatakan ‘No’ Kalau Ditakdirkan,” – Tak Tolak Rezeki Andai Mengandung, Yuna Sanggup Rehat Panjang Demi Anak

Penyanyi Yuna mengakui dia sanggup berehat panjang daripada bidang nyanyian selama setahun andai ditakdirkan bakal menimang cahaya mata.

Yuna atau nama sebenarnya, Yunalis Zarai, 33, juga tidak menafikan, soal menguruskan anak apatah lagi ketika masih kecil memerlukan besar.

Malah pada masa sama, dia juga berdoa untuk menikmati proses kehamilan dan momen membesarkan anak dengan baik andai mempunyai cahaya mata kelak.

“InsyaAllah kalau ada rezeki. Kami tidak akan mengatakan ‘no’ kalau ditakdirkan bakal dapat anak. Saya dan suami pun pasangan yang simple sahaja dan kalau boleh, biarlah ia berlaku secara semulajadi, dengan izinNya.

“Kalau ada rezeki, adalah…InsyaAllah,” katanya kepada MH. Terdahulu, penyanyi lagu Gadis Semasa ini ditemui pada ada majlis pelancaran Yuna X Christy Ng Kuala Lumpur, pada Sabtu.

IKLAN

Ditanya sama ada dia ada merancang atau sebaliknya, Yuna tidak menolak rezeki tetapi pada masa sama berharap agar dirinya sudah bersedia untuk bergelar ibu.

IKLAN

“Tak merancang, cuma pada masa sama kami fokus dengan kerja juga. Mungkin bila semuanya sudah stabil, misalnya hubungan kami jarak jauh. Dia bekerja di Kuala Lumpur sementara saya pula di Los Angeles. 

“Harap bila semuanya betul-betul okay, doa-doakan supaya semuanya dipermudahkan,” kongsinya yang mengakui tugas sebagai ibu bukanlah suatu hal yang remeh.

IKLAN

“Bila sedang mengandung seterusnya membesarkan anak, ia satu tanggungjawab yang besar. Kalau boleh bila saya mengandung nanti saya mahu pastikan saya mampu untuk menjadi ibu yang baik.

“Pada masa sama, saya nak nikmati proses kehamilan dan membesarkan anak dengan sebaiknya. Mungkin akan berehat selama setahun untuk ada bayi, isyaAllah,” terang Yuna.

View this post on Instagram

We just can’t wait any longer. #YunaXChristyNg

A post shared by Shoe Heaven (@christyngshoes) on

Foto: Instagram Yuna

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI