Pelakon, Zarina Zainuddin berkongsi video dia bersama suami dan anak-anak sedang bercuti di London sempena hari lahirnya, hari ini.

Di ruangan kapsyen, Zarina sempat berterima kasih kepada insan-insan istimewa dalam hidupnya itu.

“Huhu..hadiah harijadiku. Kena marah dengan suami ..tu yang tak best jalan dengan suami ni dia nak cepat jer..apa nak buat saya ni kuat berangan.

“Hari ini 24 dec 2018 genap 48 tahun usia saya..Terima kasih mak dan ayah bawa ina ke dunia ini..untuk mak terima kasih tidak terhingga ina sayang mak dunia akhirat.

“Maafkan ina selalu lukakan hati mak tak terbuat ina semua mak..anak mak ni kuat berangan kalau lupa tu mak maafkan lah yea @mamazuras.

“Terima kasih suami dan madu saya terima saya seadaannya selalu nasihatkan saya.

“Saya tak pernah simpan dlm hati kena marah ke apa ke saya tahu saya ni selalu buat salah kalau takde orang tegur saya ke laut nanti.

IKLAN

“Terima kasih atas perkongsian hidup selama 25 tahun lama jugak tu separuh abad dah kita hidup bersama.. segala suka duka kita harungi bersama.

“Terima kasih keluarga saya terutama makygg saya yang dulu jaga saya masa saya sekolah siapkan makan pakai saya ke sekolah yang suruh saya rajin2 belajar yang suruh saya tulis surat2 cintanya hihi..ina sayang makygg.

“Untuk ahli keluarga yang sangat besar ini nak mention satu2 banysk sangat ..ibu sayang semua.

“Untuk anak anak ibu azil azal naim adam nazmi,adik rahimi ,siti lala (anak2 tiriku sayang) (alban,imsn habiel..) anak aruah lyana ibu sayang korang sama sebenarnya tapi tentulah yang lebih tu anak yang ibu kandung sendiri.

IKLAN

“Yang lain tu sama perasaan sayang tu kadang korang nampak dlm perbuatan tapi hati ibu sayang semua kasih semua rindu semua.

“Adam selalu cemburu dengan azil cubalah belajar sayangkan azil iklas jadi perasaan cemburu tu akan hilang bila kita iklas.

“Untuk sahabat2 umie aida,mas anizan anne abdullah dll namanu sentiasa harum dlm hidupku

“Untuk p a saya amy terima kasih ada disaat saya memerlukan, untuk maid saya bedah dan yuli terima kasih membantu saya siang dan malam.

IKLAN

“Untuk team pulut zz terima kasih sama2 bekerjakeras untuk industri pulut kita, untuk sharoon dhlon yang selalu nak perfect ..actualy perfect is boring dear, untuk semua yang support pulut kuning saya Malaysia,Singapore,Indonesia Brunei,” tulisnya panjang lebar.

View this post on Instagram

Huhu..hadiah harijadiku Kena marah dengan suami ..tu yang tak best jalan dengan suami ni dia nak cepat jer..apa nak buat saya ni kuat berangan ? Hari ini 24 dec 2018 genapl 48 tahun usia saya.. Terima kasih mak dan ayah bawa ina ke dunia ini..untuk mak terima kasih tidak terhingga ina sayang mak dunia akhirat ,maafkan ina selalu lukakan hati mak tak terbuat ina semua mak..anak mak ni kuat berangan kalau lupa tu mak maafkan lah yea @mamazuras ? Terima kasih suami dan madu saya terima saya seadaannya selalu nasihatkan saya.. Saya tak pernah simpan dlm hati kena marah ke apa ke saya tahu saya ni selalu buat salah kalau takde orang tegur saya ke laut nanti.. Terima kasih atas perkongsian hidup selama 25 tahun lama jugak tu separuh abad dah kita hidup bersama.. segala suka duka kita harungi bersama .. Terima kasih keluarga saya terutama makygg saya yang dulu jaga saya masa saya sekolah siapkan makan pakai saya ke sekolah yang suruh saya rajin2 belajar yang suruh saya tulis surat2 cintanya hihi..ina sayang makygg ? Untuk ahli keluarga yang sangat besar ini nak mention satu2 banysk sangat ..ibu sayang semua.. Untuk anak anak ibu azil azal naim adam nazmi,adik rahimi ,siti lala (anak2 tiriku sayang) (alban,imsn habiel..) anak aruah lyana ibu sayang korang sama sebenarnya tapi tentulah yang lebih tu anak yang ibu kandung sendiri..yang lain tu sama perasaan sayang tu kadang korang nampak dlm perbuatan tapi hati ibu sayang semua kasih semua rindu semua.. Adam selalu cemburu dengan azil cubalah belajar sayangkan azil iklas jadi perasaan cemburu tu akan hilang bila kita iklas Untuk sahabat2 umie aida,mas anizan anne abdullah dll namanu sentiasa harum dlm hidupku Untuk p a saya amy terima kasih ada disaat saya memerlukan Untuk maid saya bedah dan yuli terima kasih membantu saya siang dan malam Untuk team pulut zz terima kasih sama2 bekerjakeras untuk industri pulut kita Untuk sharoon dhlon yang selalu nak perfect ..actualy perfect is boring dear ? Untuk semua yang support pulut kuning saya Malaysia,Singapore,Indonesia Brunei ? Lots of ? puluts gurls saya kak sumi,alia,lilly,aishah,mia,janna,linda, nurul,eleza,lina ,isma, dilla ,amoy ,,ira ,tekak melayu dll

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Zarina berkahwin dengan suami, Datuk Seri Raihan Wan Jaafar sebagai isteri kedua pada Julai 1993.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan 4 orang anak iaitu pasangan kembar Muhammad Razil Azrai dan Muhammad Raizal Azrai, 22 , Muhammad Naim Azraidan, 15, dan Muhammad Adam Azrai, 12 tahun.

Sementara adiknya, Liana Sulaiman dilaporkan meninggal dunia lebih lapan tahun lalu.

Foto/Instagram: Zarina Zainuddin & Carian Google

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI