Penyanyi, Adeep Nahar mengakui masih berhubung dengan bekas anggota kumpulan Fabolous Cat yang lain walaupun dirinya kini sudah berhijrah.

Adeep memberitahu, mereka sama sekali tidak memberikan pengaruh terhadap dirinya sebaliknya menganggap mereka banyak mengajarnya erti kehidupan.

“Saya masih lagi berhubungan dengan mereka seperti Zizi, Cat Farish dan Wangi daripada Bandung kerana kami masih lagi berkawan.

IKLAN

“Saya rasa mereka tidak memberikan pengaruh buruk pada saya pun sebab mereka adalah kawan-kawan yang banyak menasihati saya dan mengingatkan saya sebelum ini. Mereka orang-orang yang baik,” katanya kepada MH.

Ditanya adakah dia menyesal dengan kehidupannya pada masa dahulu, ini respon yang diberikan Adeep

IKLAN

“Penghijrahan saya ini adalah untuk menjadikan diri saya lebih baik daripada sebelum ini. Saya pun sudah punyai anak dan mungkin sudah tiba masa untuk saya menjadi contoh kepada anak saya nanti.

“Saya percaya dalam dunia ini kita tidak akan selamanya melakukan perkara sedemikian. Umur pun makin meningkat. Sampai bila nak buat benda macam tu,” katanya lagi.

IKLAN

Dalam perkembangan lain, Adeep mendedahkan akan melancarkan single terbarunya yang ditulis khas oleh rapper terkenal Malique.

Foto: Instagram Adeep Nahar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI