“Tak Yah Kecam-Kecam Sangat La, Chill Je,” – Isu Aiman Tino, Fara Hezel Minta Netizen Releks

Selepas ibu kepada penyanyi Aiman Tino iaitu Hazelina Mat Jalil yang telah mengeluarkan kenyataan di Instagram berhubung hal melibatkan dengan anaknya, baru-baru ini, warganet tampil memberikan reaksi pelbagai.

Aiman bagaimanapun telah pun memohon maaf atas khilaf yang dilakukan seterusnya menjelaskan punca salah faham yang berlaku, sebagaimana yang dilaporkan media.

Susulan daripada itu, kakak kepada penyanyi berkenaant, Fara Hezel turut memohon agar netizen bertenang selain berharap agar semua pihak tidak terus menghakimi.

Perkata tersebut dikongsikan penyanyi ini menerusi satu posting di Insta Story.

“Netizen relax eh. Tak yah kecam2 sgt la… Chill je. Mind your own business! Byk eh masa korang nak komen2.

IKLAN

“Ingt ye guys korang pon ada keluarga, so stop judge my family. #mindyouronbusiness,” tulisnya.

Sementara itu menerusi beberapa posting lain menerusi aplikasi sama, Farah ada memuat naik beberapa respon peminat.

Terdahulu, ibunya mendakwa penyanyi yang sinonim menerusi lagu Ku Rela Dibenci itu ‘buat hal’ hingga mengganggu urusan berkaitan kerjaya seninya.

IKLAN

Sementara itu di dalam satu muat naik terbaru Aiman di Instagram, dia menulis kapsyen yang seolah-olah meluahkan rasa terhadap apa yang berlaku.

Meninjau ke ruangan komen, rakan selebriti serta peminat turut memberikan kata semangat buatnya.

Foto: Instagram Farah Hazel, Aiman Tino