“Tak Tenang Bila Benda Ni Berlaku,”- Haqim Rusli Kecewa Kelab Peminat Berpuak-Puak Dan…

Penyanyi meningkat naik, Haqiem Rusli meluahkan rasa kecewa terhadap kelab peminatnya, Qiemielio yang didakwa bermasalah dan berpuak-puak.

Katanya, dia sedih melihat kelab peminatnya itu mempunyai masalah dalaman yang serius  sehingga sanggup bermasam muka sesama sendiri.

Terdahulu, Haqiem meluahkan rasa sedihnya itu menerusi rantaian tweet di laman Twitter miliknya.

IKLAN

“Sebenarnya i sedih tengok Qiemilio skrg mcm ada banyak team, ada yg group sini, ada yg group sana, ada yg mcm ada konflik, ada bermasam muka,gais come on, kita nk rapatkan hubungan bukan ada problem to be honest i sedih and tak tenang bila benda ni berlaku.

“So soon i will lantik sorg ketua yg adjust semua ok,please gang,don’t make me sad berbaik lah bagi mana yg tak berbaik. Please,” tulisnya.

Bagaimanapun, Haqiem menegaskan dia akan melantik seorang ketua untuk mengurus takbir kelab peminatnya itu.

Penyanyi lagu Selamat Tinggal Sayang itu turut berharap agar selepas ini Qiemilio akan tidak lagi bermasalah kerana menjelaskan dia tidak tenang sekiranya memikirkan hal tersebut.

“So I hope after this I taknak tengok our team ada byk group, ambil gambar sama-sama , jangan ada yang bermasam muka and marah-marah or what. Jgn stress and pressure, chill. Kita sahabat and nak kawan lama. Okay thank you Qiemilio,love you. jgn ambil hati,niat saya positif,” jelasnya.

Diruangan komen rata-rata peminat memuji tindakan Haqiem itu kerana mengambil berat tentang kemelut dalaman kelab peminatnya itu.

IKLAN

Foto: Twitter Haqiem Rusli