Pelakon dan usahawan kontroversi, Zarina Anjoulie ada berkongsi berita gembira di Instagramnya semalam.

Menerusi posting tersebut, dia baru sahaja membeli sebuah kereta model Proton X70 SUV berwarna putih.

“Yeay … new day new car..Biar la proton je yang penting bukan no plate bukan register under nama cina mana entah ok .. beli apa yg afdal n sesuai dgn ekonomi sendiri . Tak sanggup aku nk angkot merc Tapi terkinja2 nk bayar kang Pastu makan maggi Pastu kang kena tarik..

View this post on Instagram

Yeay … new day new car 🚗 🚗 Biar la proton je yang penting bukan no plate bukan register under nama cina mana entah ok 🤣🤣💋 beli apa yg afdal n sesuai dgn ekonomi sendiri . Tak sanggup aku nk angkot merc Tapi terkinja2 nk bayar kang Pastu makan maggi Pastu kang kena tarik🤣 – – sebelum kau cakap ha proton je … let me tell u that I had my first bmw when I was 25 n guess what worse decision ever . Sebab nk cam korang la giler glam nk show off… Tapi haprak maintenance cam setan semua mahal rosak sikit Kalau takde 2k tak yah cite end up Bila jual balik value jatuh nk mati aku rugi.. utk apa ?? Semua utk kebodohan aku nk show off… I don’t need all that now . I’m happy with my life keta aku proton Tapi hari2 aku mampu makan udang galah. Dari kau bawak bmw makan ikan reject kat pasar

A post shared by Zarina Anjoulie (@zarina_anjoulie) on

“Sebelum kau cakap ha proton je … let me tell u that I had my first bmw when I was 25 n guess what worse decision ever . Sebab nk cam korang la giler glam nk show off… Tapi haprak maintenance cam setan semua mahal rosak sikit Kalau takde 2k tak yah cite end up Bila jual balik value jatuh nk mati aku rugi.. utk apa ?? Semua utk kebodohan aku nk show off… I don’t need all that now..

“I’m happy with my life keta aku proton Tapi hari2 aku mampu makan udang galah. Dari kau bawak bmw makan ikan reject kat pasar,” tulis Zarina. 

Dalam pada itu, Zarina juga sempat posing bersama kereta barunya itu.

View this post on Instagram

Wey betul la cakap org aku selekeh🤣

A post shared by Zarina Anjoulie (@zarina_anjoulie) on

Foto/Video : Instagram Zarina Anjoulie

Apa Kata Anda