“Tak Lama Lagi Dah Tak Single, I Love You Cik Tunang,” – Bersemutnya Ucapan Birthday Kamal Adli Buat Uqasha Senrose!

Bersempena dengan sambutan ulang tahun kelahiran yang ke-29, aktor kacak, Kamal Adli dilihat ada menitipkan ucapan istimewa buat tunangnya yang juga merupakan pelakon, Uqasha Senrose.

Dalam ucapannya itu, Kamal turut membuat permohonan maaf kerana tidak dapat berada disamping Uqasha sewaktu hari lahirnya memandang negera ketika ini sedang berada didalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (3.0).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K.A (@kamaladli)

“Happy birthday to my special girl @uqashasenrose2 . Saya tahu how awak sad sebab pkpd jatuh birthday awak. Maafkan saya jauhh pulak this year seberang daerah.

“Apa pun semoga Allah panjangkan umur, murah rezeki, di permudahkan segala urusan termasuk urusan kita. Semoga di kurniakan kesihatan berpanjangan, di makbulkan segala doa.. ur strong girl.. tabah kuat dan cergas (mcm iklan susu pulak),” tulisnya.

Ucapan tersebut dikongsikan oleh pelakon drama Scammer itu menerusi sebuah hantaran di laman Instagram.

Dalam pada itu, Kamal turut memanjatkan doa semoga segala yang dihajati oleh Uqasha akan sentiasa dimakbulkan tuhan.

IKLAN

Malah, Kamal juga berasa amat teruja kerana mereka dikatakan bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi

“InsyaAllah yang baik-baik je saya doakan untuk awak ya! Still young still banyak lagi untuk di capai insyaallah. Tak lama lagi dah tak single okkk!

“Stay cantik and always cantik punnnn. Ya Allah kau lindungilah diaa dan peliharahlah dia sebaiknya amin i ❤️u soo much cik tunang,” jelasnya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen memuji ucapan istimewa tersebut selain turut mendoakan semoga segala urusan Kamal dan Uqasya ke jinjang pelamin akan sentiasa dipermudahkan.

“Wow, sweer gila Kamal. InsyaAllah tak lama lagi tu.

“Tak sabar nak tengok depa naik pelamin.

“Dia punya sweet macam dalam drama juga.

IKLAN

“So sweet. Semoga berkekalan hingga ke jannah. InsyaAllah Ameen. Happy birthday princess,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Terdahulu, Kamal dan Uqasha telah pun mengikat tali pertungan mereka pada tanggal 4 April yang lalu.

Dalam perkembangan lain, Media Hiburan kini sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Sumber: Instagram Kamal Adli