Terukir senyuman kegembiraan isteri kepada pelawak Achey, Nor Hasanah atau lebih dikenali sebagai Anne apabila menerima hadiah istimewa bersempena hari jadinya yang ke-29 tahun.

Anne meluahkan rasa syukur dan gembira kerana menerima hadiah satu set periuk multi fungsi jenama Thermomix yang kini menjadi kegilaan kaum wanita dari suami tersayang.

Difahamkan, set periuk buatan negara Jerman itu dianggarkan bernilai hampir RM8,000.

“Alhamdulillah yaAllah di hari lahirku hari ni,engkau panjangkan umurku dan beri kesihatan buat diriku serta engkau hadirkan orang2 yg terindah dalam hidupku.

“Dalam susah ataupon senang, alhamdulillah yaAllah aku bersyukur kepadamu.

IKLAN

“Terima kasih pada ibuku yg melahirkan aku ke dunia ni,menjaga dri kecik sehingga la besar,jasa mu akan kukenang sampai mati.

“Terima kasih jugak buat suamiku tercinta,bagi hadiah birthday tahun ni…..lepas ni lagi rajin la saya masak.saya sayang awak semua…muah

IKLAN

“@acheykintangkintung @makyut_official #tiarazinnirah @thermomixmalaysia #bintangmamaayah #yangterindah #susah2dahulusenang2kemudian #kitabaikramaisayang #happybirthdaytome #21april,” tulisnya.

View this post on Instagram

Alhamdulillah yaAllah di hari lahirku hari ni,engkau panjangkan umurku dan beri kesihatan buat diriku….serta engkau hadirkan orang2 yg terindah dalam hidupku….dalam susah ataupon senang…..alhamdulillah yaAllah aku bersyukur kepadamu……terima kasih pada ibuku yg melahirkan aku ke dunia ni,menjaga dri kecik sehingga la besar,jasa mu akan kukenang sampai mati….terima kasih jugak buat suamiku tercinta,bagi hadiah birthday tahun ni…..lepas ni lagi rajin la saya masak….😍😍😍 saya sayang awak semua…muah 😘😘😘 @acheykintangkintung @makyut_official #tiarazinnirah @thermomixmalaysia #bintangmamaayah #yangterindah #susah2dahulusenang2kemudian #kitabaikramaisayang #happybirthdaytome #21april

A post shared by 😍 #yangterindah #anak #sakit (@anne_achey) on

IKLAN

Di samping itu, rata-rata peminat memuji sikap penyayang Achey terhadap isterinya.

Syoknya! Achey Hadiahkan Periuk Serba Guna Sempena Hari Jadi Isteri – “Lepas Ni Lagi Rajin La Saya Masa.”

Sekadar informasi, Anne mendirikan rumah tangga bersama Achey sejak sembilan tahun yang lalu dan mengambil seorang anak angkat perempuan, Nur Tiara Zinnirah.

Foto: Instagram Anne Achey

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI