“Thank You Jadi Kawan Masa Dalam Wad…,” – Kini Bebas COVID-19, Puteri Aishah Luah Rindu, Ucap Terima Kasih Buat Petugas Kesihatan

Selepas disahkan bebas dari jangkitan wabak COVID-19 pada Sabtu selepas menjalani ujian swab kedua, pelakon Puteri Aishah ada memberikan penghargaan serta dedikasi buat para petugas kesihatan serta pesakit lain yang turut menjalani rawatan sama.

Menjalani kuarantin dan rawatan di Hospital Sungai Buloh lebih seminggu lalu, bintang filem Pulang ini turut berkongsi beberapa lampiran foto di Instagram yang secara langsung merakam memori sepanjang menjalani tempoh rawatan.

Jelas Puteri, dia merindui segala momen dan menyifatkan ia sebagai satu pengalaman yang tidak akan dilupakan.

“I miss them already. Thank you jadi kawan Puteri masa dlm ward kak Pakia, kak Grace & kak Shima.

IKLAN

“Especially kak Pakia sbb selalu ada time Puteri down and sedih. Dia selalu pesan jangan lupa dia. I wont forget you!

“Puteri akan ingat kita selalu share makanan, family stories, suka duka & puteri ajar kak Pakia makeup, i will never forget that! Thank you to nurses and doctors jugak sbb baik dgn Puteri and kawan2 dlm ward.

“Dr Hannah selalu happy je bila dgr suara dia rasa mcm sihat terus. Nurse kak Zue pun sama, selalu comfort Puteri time Puteri sakit.

“Dr Omar selalu bagi info and siap tanya kan kat nurse i boleh pakai hairdryer ke tak. Thank you guys. I’ll treasure this experience forever,” tulis Puteri panjang lebar.

View this post on Instagram

I miss them already. Thank you jadi kawan Puteri masa dlm ward kak Pakia, kak Grace & kak Shima 💖 Especially kak Pakia sbb selalu ada time Puteri down and sedih. Dia selalu pesan jangan lupa dia. I wont forget you! Puteri akan ingat kita selalu share makanan, family stories, suka duka & puteri ajar kak Pakia makeup 😂 i will never forget that! Thank you to nurses and doctors jugak sbb baik dgn Puteri and kawan2 dlm ward. Dr Hannah selalu happy je bila dgr suara dia rasa mcm sihat terus. Nurse kak Zue pun sama, selalu comfort Puteri time Puteri sakit. Dr Omar selalu bagi info and siap tanya kan kat nurse i boleh pakai hairdryer ke tak 😂 Thank you guys 🙏 I’ll treasure this experience forever.. 🥺💖 #wad6D

A post shared by Ms. Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

IKLAN

Terdahulu menerusi entri di Instagram sebelum ini, peserta Dewi Remaja 2015 ini memaklumkan dirinya negatif wabak berkenaan dan memanjat rasa syukur serta terima kasihnya atas doa semua.

Foto: Instagram Puteri Aishah