Penyanyi yang berasal dari Singapura dan merupakan bekas ahli kumpulan Sleeq, Syarif baru sahaja menimang cahaya mata keduanya pada 6 Ogos yang lalu.

Bebearapa hari yang lalu menerusi perkongsiannya di Instagram, Syarif telah menunjukkan wajah anaknya buat tatapan semua pengikutnya.

Di ruangan kapsyennya, dia memperkenalkan anaknya kepada semua yang pada ketika gambar itu dikongsi anaknya baru berumur tujuh hari.

A post shared by SYARIF (@syarif.ig) on

“Day 7. Meet my son, Umar Nael. The Brave and prosperous one In Shaa Allah. #umarnael #thesyarifsno2 #thesyarifs,” tulis kapsyennya.

Melihatkan gambar Umar yang masih kecil lagi terserlah kecomelannya dan membuatkan ramai pengikut Syarif di Instagram telah memuji dan mendoakan yang baik-baik buat ahli keluarga baru Syarif ini di ruangan komen.

IKLAN

mrzqisyhmi: kecik kecik dah handsome ?

zubaidah.sanif: Congrats Syarif!!..smoga Umar Nael menjadi ank yg soleh dn membanggakn ibu ayahnya…Aamin..

IKLAN

mleeza1: MashaAllah he is cute and my nephew has a same name he going to be kind and humble baby ❤

Terlihat juga di ruangan komen tersebut, Syarif ada membalas komen peminat-peminatnya dengan mengucapkan terima kasih atas doa mereka semua.

IKLAN

Syarif Sleeq Kongsi Wajah Anak Di Instagram

Semoga Umar membesar dengan sihat dan sentiasa menjadi kebahagiaan buat ibu bapanya dan menjadi anak yang soleh serta menjadi pelindung keluarganya apabila dewasa kelak.

A post shared by SYARIF (@syarif.ig) on

Sumber: Instagram Syarif

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI