“Suami Aku Tak Dayus’ – Shakilla Khoriri Bidas Dakwaan Netizen. Jangan Diusik Emosi Wanita Mengandung!

Amboi, panas rupanya video yang dimuatnaik Fizi Ali, suami kepada Shakilla Khoriri.

Video yang menunjukkan Fizi cuba bergurau dengan memetik bunga dan cuba memujuk isteri dengan lagu Alololo nampaknya menjadi kecaman netizen apabila Shakilla dilihat merajuk dan meninggikan suara.

Terbaru, dalam posting yang dikongsikan Shakilla di laman Instagramnya, dia membidas kecaman netizen yang dilihat keterlaluan sehingga ada yang mengatakan dia bakal sukar bersalin sekiranya tidak meminta maaf kepada suami. 

Cepat minta maaf dengan Fizi, takut nanti susah beranak.”

“Tak kelakar, Sedih aku tengok bini buat laki macam ni.”

IKLAN

Kesal dengan kata-kata yang dilemparkan, Shakilla memuatnaik kapsyen yang menafikan suaminya lelaki dayus.

Tak baik kata Pizi Aley suami dayus.

Angpa pun agak2 lah.

“Aku ni pregnant je bukan buang tebiat tak tahu betul salah setiap benda.

“Aku ni memang belum sempurna nak tutup auratnya tapi takde lah jahil atau bodoh dalam menilai.

Yang angpa konon tutup litup, solat lima waktu tak tinggal tu SEMPURNA ke? Kalau yakin masuk syurga angpa tak kan ada masa nak ngadap phone tengok media sosial.Nak kutuk orang sana sini.

“Jangan seronok sangat dok kata orang. Sat lagi air ludah jatuh bertepek atas muka sendiri baru tau,” tulisnya.

Mengakui bukan insan sempurna, Shakilla meminta agar netizen yang tidak menyukainya agar berhenti ‘stalk’ kisah peribadinya.

IKLAN

Aku tau aku bukan isteri atau manusia sempurna tapi sekurang2 nya aku tak FAKE. Angpa dok kecam orang sana sini gambar pun tak berani tunjuk, Account pun private. Elehhhh……. berani belakang2 tahi kucing.

Dah jangan semak. Aku tak nak benci orang. So unfollow aku atau siapa2 ja yang angpa rasa angpa tak suka. Ni dok follow, dok stalk pastu nak meroyan. Apa bendaaaaaa lah angpa.

“Depa tak tau hari2 i dok cium syurga i kat rumah.Walaupun kaki bau acem

Hellooo @fizialisuria , tak sayang you pun,” tulisnya panjang lebar.

View this post on Instagram

#?• . Tak baik kata Pizi Aley suami dayus. Angpa pun agak2 lah. . Aku ni pregnant je bukan buang tebiat tak tahu betul salah setiap benda. . Aku ni memang belum sempurna nak tutup auratnya tapi takde lah jahil atau bodoh dalam menilai. . Yang angpa konon tutup litup, solat lima waktu tak tinggal tu SEMPURNA ke? Kalau yakin masuk syurga angpa tak kan ada masa nak ngadap phone tengok media sosial.Nak kutuk orang sana sini. . Jangan seronok sangat dok kata orang. Sat lagi air ludah jatuh bertepek atas muka sendiri baru tau. . . Aku tau aku bukan isteri atau manusia sempurna tapi sekurang2 nya aku tak FAKE. Angpa dok kecam orang sana sini gambar pun tak berani tunjuk, Account pun private. Elehhhh……. berani belakang2 tahi kucing. . . Dah jangan semak. Aku tak nak benci orang. So unfollow aku atau siapa2 ja yang angpa rasa angpa tak suka. Ni dok follow, dok stalk pastu nak meroyan. Apa bendaaaaaa lah angpa. . . Depa tak tau hari2 i dok cium syurga i kat rumah.Walaupun kaki bau acem ? . . Hellooo @fizialisuria , tak sayang you pun!

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on

Foto : Instagram Fizi Ali & Shakilla Koriri