“Statment I Yang Silap Sebelum Ni Gara-Gara Terlalu Ikutkan Hati Baran…,” – Pulak Dah, Isteri Tauke Akui Silap Bagi Kenyataan Isu Cerai?

Nadia Mohd. Affandi yang sebelum ini ada membuat pengakuan sudah berpisah dengan suami, pelawak Tauke Jambu menerusi sebuah portal hiburan dikatakan mendedahkan pula dia yang bersalah dalam semua hal berkaitan kemelut rumah tangga yang melanda.

Pendedahan tersebut dimuat naik menerusi Insta Stories akaun Instagram yang dikatakan milik Nadia.

“Statment I Yang Silap Sebelum Ni Gara-Gara Terlalu Ikutkan Hati Baran…,” – Pulak Dah, Isteri Tauke Akui Silap Bagi Kenyataan Isu Cerai?

“Here I want to say sorry to Tauke Jambu. Yes betul I yang salah dalam semua hal. Dia tak salah apa yang dia katakan tu semua betul.

IKLAN

“Statment I yang silap sebelum ni gara-gara terlalu ikutkan hati baran semua,” tulisnya.

Pada masa sama, pemilik akaun berkenaan turut meminta agar semua pihak berhenti kecam Tauke.

“So U guys stop kecam dia k. Dia tak salah. Once again im so sorry to Tauke Jambu,” kongsi status itu lagi.

Terdahulu, Tauke juga turut mengambil pendirian untuk tidak memberikan apa-apa kenyataan berhubung pengakuan Nadia berkenaan isu perpisahan.

IKLAN

Sebaliknya, dia hanya memuat naik beberapa posting di Instagram yang membayangkan situasi yang dialami. Bagainamanapun, Tauke tetap membalas sebahagian komen netizen.

Sebagai rekod, pasangan itu bernikah pada 9 Disember 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Zamatul Khayla Aydina, 3 bulan.

Foto: Instagram Tauke/Nadia