Meski masih menanam impian untuk menambah bilangan ahli keluarga, namun penyanyi dan ushawan, Sarah Raisuddin menjelaskan dia tidak merancang untuk mempunyai zuriat lagi dalam tempoh terdekat.

Bagaimanapun, dia dan suami tidak menolak andai dikurniakan rezeki hamil lagi.

“Saya tidak merancang untuk menambah anak dalam tempoh terdekat ini.

“Namun, jika Allah beri rezeki untuk kami dapat anak lagi pada tahun ini, saya terima dengan tangan terbuka,” kata penyanyi Siti Sarah seperti yang dipetik Harian Metro.

Tambah penyanyi Semakin ini lagi, dia sebolehnya mahukan empat cahaya mata bagi melengkapkan mereka sekeluarga. Akan tetapi, situasinya nyata berbeza dengan suami.

IKLAN

“Saya memang mahu menambah seorang lagi anak. Namun suami pula mahu memiliki anak yang ramai kerana dia mahu keluarga besar,” jelas Sarah jujur.

Ditanya mengenai keadaan fizikalnya yang tampak berisi terutamanya di bahagian perut sebelum ini, Sarah menafikan dakwaan segelintir pihak yang membayangkan dirinya hamil ketika Konsert Soul Sisters, baru-baru ini.

IKLAN

“Sebenarnya, saya berdepan dengan masalah hormon tidak stabil hingga terpaksa berjumpa doktor untuk merawat masalah itu sebaik saja selesai konsert sebelum ini.

“Hormon yang tidak stabil turut mempengaruhi berat badan, darah gemuruh dan cepat panik.

View this post on Instagram

Apa yg berapi tu sayang?? @shuibsepahtu

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

IKLAN

“Saya juga terpaksa mengambil ubat yang disarankan doktor untuk merawat masalah hormon tidak stabil ini,” katanya lagi

Sarah dan Shuib mendirikan rumah tangga pada tahun 2011 dan hasil perkongsian hidup, mereka memiliki tiga anak, Uwais Alqarni, 7, Dzahira Talita Zahra, 4, dan Ariq Matin, 2.

View this post on Instagram

selamat hari raya dari kami sekeluarga..

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Foto: Instagram Sarah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI