Penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza menyifatkan kejayaan konsert A Night with Aina Abdul 3.0 (ANWAA 3.0) yang berlangsung pada Sabtu lalu sebagai bukti kesungguhan dan kerja keras daripada rakan artis, Aina Abdul sendiri. 

Kenyataan tersebut diberikan Siti menerusi ruangan komen dalam hantaran terbaharu Aina di Instagram, pada Ahad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AINA ABDUL (@ainaabdul)

Menerusi hantaran terbaharu tersebut, Aina memuat hantaran berbentuk video yang memaparkan kenangan konsert skala besar berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil itu.

“Tahniah Aina! Bukti kesungguhan dan kerja keras,” tulis Siti sambil disusuli dengan dengan emoji tepukan tangan.

Malah, Aina dilihat turut memberikan reaksi terhadap komen berkenaan. 

IKLAN

“Terima kasih Tok Ti,” balas Aina disertakan dengan emoji hati. 

Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.” Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.” Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.” Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.” Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.”Siti Nurhaliza Puji Konsert Skala Mega Aina Abdul, Tuan Badan Terharu – “Terima Kasih Tok Ti.”Terdahulu, ANWAA 3.0 merupakan kesinambungan daripada kejayaan konsert sulung Aina, ANWAA 1.0 yang telah diadakan di Bsync Hall, Kuala Lumpur pada Disember 2021 dan diikuti pula dengan edisi keduanya yang diadakan di Istana Budaya pada Jun 2022.

IKLAN

ANWAA 3.0 ini merupakan konsert solo berskala besar Aina yang bukan sahaja diraikan oleh peminat tempatan malahan mereka yang hadir dari pelbagai negara termasuklah Indonesia, Singapura dan Brunei.

Di dalam konsert yang berlangsung hampir tiga jam itu, Aina mempersembahkan rangkaian 33 buah lagu, diiringi oleh barisan pemuzik profesional orkestra dan band di bawah pimpinan pengarah muzik Mac Chew dan dibantu oleh Jenny Chin.

IKLAN

Turut sama meraikan malam gemilang tersebut ialah dua rakan seperjuangannya, Khai Bahar dan Lah Ahmad, yang mana kedua-dua jemputan istimewa ini telah melantunkan persembahan duet bersama Aina.

Aina juga turut menjemput penyanyi, Haziq Rosebi iaitu peserta Akademi Fantasia musim keempat sebagai seorang lagi tetamu istimewa dan keduanya berduet mempersembahkan lagu Lemak Manis dan Joget Cinta Sakti.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini