“Sis Ingin Mengundurkan Diri,” – Genap 15 Musim Bersiaran, Tahun Depan Tiada Lagi Ketuk-Ketuk Ramadan?

Umum mengetahui apabila tibanya bulan Ramadan yang mulia, pastinya program televisyen yang sinonim pada bulan penuh kerahmatan itu akan ditayangkan di kaca tv, misalnya program masakan, Ketuk-Ketuk Ramadan kendalian Sheila Rusly.

Tampil dengan pelbagai hidangan bersama hos undangan bersilih ganti yang popular, Ketuk-Ketuk Ramadan menjadi suatu program ikonik, lebih-labih lagi apabila menjelang puasa.

Bagaimanapun awal Mac lalu, suami kepada Sheila, Jinggo menerusi Instagram miliknya ada memberi bayangkan bahawa penggaram musim ke-15 tahun ini merupakan tahun terakhir isterinya bersama rancangan tersebut.

IKLAN

“Assalamualaikum Malaya…Great day Geng Tok Sidang di mana saja komer berada. #cerekatoksidang ari ni Tok Sidang nak ngaborkan pada komer Rakaman #ketukketukramadan tahun ni ramai anak Istimewa anak Syurga yang mintak mak bapak deme bawak jumpa Sis di set masa Rakaman.

“Mungkin deme dah dapat rasa, bila hati Sis terdetik menjadikan Ketuk Ketuk Ramadan tahun ini musim ke 15 adalah MUSIM TERAKHIR bagi Js Pictures..Sis ingin mengundurkan diri.

Teriman kasih di atas sokongan semua. Selamat berbuka Malaya,” tulisnya sambil memberitahu video penuhnya boleh ditonton menerusi saluran YouTube rasmi JS Pictures.

IKLAN

Lalu, perkongsian tersebut mendapat reaksi netizen yang rata-ratanya meminta agar Sheila tetap terus menjayakan program berkenaan.

Foto: Instagram Jinggo, Sheila Rulsy