“Sick Ah That Lady, Takut Pergi Police Station,”- Nabila Huda Beri Reaksi Video Tular Wanita Dakwa Diculik

Berkongsi video tular mengenai seorang wanita mendakwa diculik pemandu Go-Jek di laman Twitter, Nabila Huda turut memberikan reaksi tidak berpuas hati dengan wanita terbabit.

Menyatakan individu itu cuba mencipta drama dengan mengada-adakan cerita. Malah babak tidak boleh membuka pintu apabila dikunci automatik hanyalah dalam drama.

Sick ah that lady..Kau dah panic,dah salah.takut pergi police station.create scene Dia lock the door?it’s autolock lah!haha.kan boleh je buka sendiri guna tangan.

“Yang cuba buka Tapi tak boleh buka tu dalam drama je weh.Reality boleh je buka lock tu sendiri.Abang ni steady ah,” tulisnya.

IKLAN

Tular semalam kisah seorang wanita berbangsa Cina mendakwa seorang pemandu Go-Jek ingin menculiknya.

Pemandu tersebut menerusi laman Facebook menyatakan penumpang tersebut mendakwa dia ingin menculiknya gara-gara mengelak menggunakan E.R.P (tol elektronik).

Lebih menarik, lelaki yang dituduh menculik ini yang membawa penumpang tersebut ke balai polis.

Malah, laporan polis dan Gojek telah dilakukan untuk keselamatan dirinya.

IKLAN

After few day of thinking. I guess i better to let it out. Pax accuse me of kidnapping her just bcoz of E.R.P….. i have already make police report & report to gojek. 

Be care to all phv driver. Blk 251 Bishan St 22 to 1 Coleman St @ 7.10am …..how to avoid ERP? She keep telling that i trying to cheat her. I ask her tell me if she know how to avoid ERP but she cant direct me to where should i go to avoid ERP,” luahnya menerusi laman Facebook Go-Jek Singapore Community.

Foto – Facebook Go-Jek Singapore Community & Twitter Nabila Huda