“Tolong Bagi Bukti Pada Saya Yang Saya Mabuk, Bukan Keluar Berdua,”- Reaksi Oktovia Manrose, Tapi Bella Jawab Ada Bukti, Siap Ada 3 Video!

Memberi reaksi terhadap isu panas yang dikatakan melibatkan dirinya, Oktovia Manrose tampil membuat penjelasan menerusi salah satu posting di Insta Stories.

Penjelasan tersebut antara lain menyebut, dia bertanya mengenai bukti terhadap apa yang didakwa, dan dia bukan keluar berdua seperti yang disangka bersama suami Bella Astillah, Aliff Aziz.

“What is the prove yang mengatakan saya mabuk? Mulut manusia memang busuk tak pernah nak kalah, satu cawan air langsung tak pegang .”

“Padahal orang yang sibuk jaga tepi kain orang ni la yang dah mabuk tapi sibuk mengata pasal orang!!”

“and one more thing, WE ARE NOT JUST BOTH OF US ada yang teman untuk mengelakan difitnah. Saya tak suka orang buat tambah2 cerita macam ni . Jaga sikit muka .”

“Alif dengan saya keluar sebagai kawan dan nothing serious between us . Tolong bagi bukti pd saya yang saya mabuk ?”

IKLAN

“Please guys! and to @bellaastillah saya tak suka u kecoh tunjuk orang yang saya mabuk teruk tanpa bukti , tolong jaga air muka ayah saya. Yang lain pergi sikit pun saya tak peduli . “ tulis Oktovia.

Lantas, kata-kata Oktovia itu telah dibalas Bella.

“KELUAR SEBAGAI KAWAN PUKUL 3 PAGI?! You tahu itu suami org? You tahu kat rumah dia ada anak bini dah seminggu tak balik rumah? Boleh pula you dengan taka da rasa bersalah keluar pergi CLUB?”

“Serious lah? Org yang dm tu tak masuk pun. I tak bodoh nak keluarkan statement. I ada bukti yang terlebih cukup. I ADA VIDEO. Ada 3 video,” tulis Bella lagi.

Lalu, perkongsian tersebut mendapat reaksi pelbagai di kalangan netizen.

IKLAN

Bagaimanapun, perbalahan kedua dua aktres ini telah dipadam menerusi akaun Instagram masing masing.

Apa-apa pun, kita medoakan yang baik baik sahaja untuk mereka.

Foto : Instagram Oktovia Manrose & Bella Astillah