Penyanyi, Ismail Izzani meluahkan hasratnya untuk berkolaborasi dengan kumpulan Kpop popular, Beyond The Scene atau lebih dikenali sebagai BTS.

Dia meluahkan hasrat tersebut ketika muncul dalam program Youtube Korea Selatan, Blimey awal minggu ini.

“Ini semua hanyalah angan-angan saya sahaja tapi saya ingin berkerjasama dengan BTS kerana pada saya, jika seseorang itu berusaha keras, keajaiban akan berlaku.

“Sekarang pun, saya bekerja keras menghasilkan muzik saya sendiri, mana tahu satu hari nanti saya dapat bertemu dengan mereka, siapa tahu?,” katanya.

IKLAN

Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku!

Susulan itu, di ruangan komen dipenuhi dengan doa-doa peminat Ismail yang ingin melihat kolaborasi tersebut terjadi.

IKLAN

Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku! Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku! Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku! Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku! Selepas Yuna, Ismail Izzani Pula Luah Hasrat Berkolaborasi Dengan BTS. Percaya Usaha Keras, Keajaiban Akan Berlaku!

Sebelum ini, Yuna mengumumkan mahu bekerjasama dengan grup yang popular dengan lagu Fire untuk projek tahun 2019. Dia juga turut menggunakan Twitter untuk merealisasikan perkara tersebut.

IKLAN

Wow! Nampaknya ramai artis Malaysia ingin berkolaborasi dengan grup tersebut. Apa-apapun, semestinya menarik jika ia terjadi kan?

 

Foto/Instagram: Ismail Izzani

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI