“Selalu Kita Sanitize Tangan, Semalam Kita Sanitize Rumah,” – Jihan Muse Ambil Langkah Pencegahan, Kalau Bukan Sebab Virus Pun, Niat Saja Nak Rumah Bersih

Pelawak dan hos, Jihan Muse mengambil pendekatan terbaik apabila melakukan pembersihan di dalam rumah sebagai pencegahan kepada ancaman penyakit dan virus.

Menerusi entri terkininya di Instagram, hos Gegar Vaganza itu dilihat ada memuat naik foto serta video kerja-kerja pembersihan perabot dalam rumah yang telah dilakukan semalam.

Malah jelasnya, dia turut berpuas hati dengan servis yang diberikan petugas yang melakukan kerja-kerja pembersihan.

“Puas hati! Selalu kita sanitize tgn. Semalam kita sanitize rumah. Sebelum ni tak pernah tau pun service ni wujud.

IKLAN

“Kalau korang pun nak try blh cari @abdelcuci . Lagi2 skrg ni mcm2 jadi segala kuman virus bakteria mcm2 lah. Bukan lah nak kata confirm2 selamat tapi at least ni ada langkah pencegahan.

“Ataupun kalau bkn sbb virus pun niat je lah saja2 nak rumah bersih. Fresh rasa. Mcmana tgn kita fresh lps pakai sanitizer tu mcmtu jugakla dinding kita rasa.

“Kot. Selalu harga sanitize 1 rumah RM750 tp skrg @abdelcuci bg penurunan harga sbb keadaan skrg ni jadi RM299 shj,” tulis Jihan.

Pada masa sama, ibu kepada seorang cahaya mata itu melakukan riviu kerana puas hati dengan hasil yang diberikan.

“Saya review sbb saya puas hati. Alhamdulillah. Tq @abdelcuci . Oh btw diorg ade service cuci sofa & carpet jugak tu harga lain tny diorg lah. Sekian,” katanya sambil disusuli dengan beberapa tanda pagar.

IKLAN

Menjengah ke ruangan komen, para peminat rata-ratanya memuji serta bersetuju dengan inesiatif yang diambil Jihan sekeluarga, sebagai antara langkah keselamatan khasnya bagi mereka yang mempunyai anak.

View this post on Instagram

Puas hati! Selalu kita sanitize tgn. Semalam kita sanitize rumah. Sebelum ni tak pernah tau pun service ni wujud. Kalau korang pun nak try blh cari @abdelcuci . Lagi2 skrg ni mcm2 jadi segala kuman virus bakteria mcm2 lah. Bukan lah nak kata confirm2 selamat tapi at least ni ada langkah pencegahan. Ataupun kalau bkn sbb virus pun niat je lah saja2 nak rumah bersih. Fresh rasa. Mcmana tgn kita fresh lps pakai sanitizer tu mcmtu jugakla dinding kita rasa. Kot. Selalu harga sanitize 1 rumah RM750 tp skrg @abdelcuci bg penurunan harga sbb keadaan skrg ni jadi RM299 shj. Saya review sbb saya puas hati. Alhamdulillah. Tq @abdelcuci . Oh btw diorg ade service cuci sofa & carpet jugak tu harga lain tny diorg lah. Sekian. #unpaidreview #goodservice #homesanitizer

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Foto: Instagram Jihan Muse