Bersempena dengan 10 malam terakhir Ramadan, usahawan dan selebriti terkenal, Neelofa ada memuat naik mengenai infaq yang dijalankan oleh Pertubuhan Kasih Neelofa sekaligus mengajak ramai untuk melakukan infaq.

Jelasnya selain memperbanyakkan ibadah, bantuan yang dihulurkan oleh mereka yang berkemampuan dilihat mampu membantu golongan yang memerlukan.

“Selain Memperbanyakkan Ibadah, Tidak Terkecuali Amalan Sedekah,” – Neelofa Ajak Ramai Berinfaq

“10 malam terakhir Ramadan – antara malam-malam yang digalakkan untuk memperbanyakkan amal ibadah. Tidak terkecuali amalan bersedekah.

IKLAN

“Justeru, molek kiranya jika ada antara anda yang berkemampuan, saya ingin mengajak anda semua untuk sama-sama berinfaq Iftar Box Pertubuhan Kasih Neelofa supaya kita sama-sama dapat membantu mereka yang memerlukan,” tambahnya.

Isteri kepada pendakwah bebas, Haris Ismail atau PU Riz itu berkongsi hal berkenaan menerusi satu hantaran di Instagram bersama beberapa pautan video dan foto.

Tulis Neelofa lagi, infaq yang didatangkan menerusi bentuk makanan (Iftar Box) itu akan diagihkan mengikut jadual dan ia berjalan sepanjang bulan kemuliaan ini.

IKLAN

“Selain Memperbanyakkan Ibadah, Tidak Terkecuali Amalan Sedekah,” – Neelofa Ajak Ramai Berinfaq

“Untuk pengetahuan, Iftar Box ini akan diagihkan secara berkala dan secara berterusan sepanjang Ramadan.

IKLAN

“Insya-Allah, sumbangan ikhlas anda bakal memberi sinar untuk mereka untuk minggu terakhir bulan yang mulia ini,” tulisnya lagi.

Foto: Instagram Neelofa

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI