“Sejantan-Jantan Perempuan, Dah More Feminine…,” – Dari Kasar Kepada Manja, Janna Nick Luah Rasa Buat Kekasih

Hati bagaikan berbunga-bunga apabila kehadirnya buah hati, Dini Azan Schatzmann dalam hidup pelakon Janna Nick.

Mengabadikan momen indah bersama menerusi video di Instagram, Janna akui jejaka berdarah kacukan Melayu-Switzerland itu banyak mengubah hidupnya.

“TO MANY MORE “I LOVE YOU”

“Thanks 2019 ! Tahun yang paling banyak ubah aku.

“Yes I’ve changed a lot! Sekasar-kasar, sejantan-jantan perempuan dah more feminine, manja teruk…tapi dengan @dinischatzmann je lah,” tulisnya.

IKLAN

Malah, pelakon berusia 24 tahun itu juga akui selesa menjalinkan hubungan dengan jejaka berusia 25 tahun itu sejak Jun 2019.

“Dengan orang lain aku masih jantan, (GELAK MASIH KUAT). Dia lah orang yang paling banyak tolerate, paling banyak sabar, paling lembut, paling positive DAN Yang paling “baby”.

“Untuk lelaki kat luar sana, jangan ingat perempuan kasar Tu x reti respect partner.

“Kalau lembut layanan korang, maka lembut la dia. Tag GF/Wife yang dulu kasar/tomboy sekarang dah lembut (untuk yang nampak perubahan saya, Dan mungkin ada yang tak suka..bagi saya masa dan ruang untuk diri saya…),” akhinya.

https://www.instagram.com/tv/B6rwjnfn9yl/?igshid=1jhxeyfkr1iey

Selain itu, pasangan kekasih itu kini juga dilihat kerap untuk saling berkongsi foto di Instagram masing-masing.

IKLAN

Janna sebelum ini ada memberikan penjelasan mengenai hubungan cintanya bersama pelakon tampan berkenaan kepada media.

Video/Foto : Instagram Janna Nick