NAURA, saluran gaya hidup Muslim kontemporari dengan berbesar hati melancarkan program terbaharunya, ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ yang bakal bersiaran mulai Isnin, 7 September, jam 9 malam, di saluran 109.

Program eksklusif berdurasi 30 minit ini akan berlangsung selama 8 episod berturut-turut.

‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ mengisahkan perjalanan pelakon, pengacara, model dan usahawan jelita tanah air Mira Filzah dan tunangnya, Wan Emir Astar dalam mencari jawapan kepada pelbagai persoalan tentang alam rumah tangga, sebagai persiapan untuk melangkah ke fasa kehidupan yang seterusnya.

Saksikan Mira dan Wan Emir dalam pertemuan mereka dengan beberapa individu disegani bagi mendapatkan nasihat dan bimbingan terbaik demi kelangsungan dan kebahagiaan hubungan kedua bakal mempelai itu sebelum ke jinjang pelamin dan selepas akad yang bakal menyatukan dua hati menjadi satu.

Individu-individu ini termasuklah Datuk Prof Dr Muhaya, Datuk Siti Nor Bahyah Mahamood, Ustaz Dato’ Badli Shah, Imam Muda Asyraf, Ustazah Asni Mansor, dan Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki.

Azlin Reza Azmi, Naib Presiden Saluran Perniagaan Melayu Astro berkata saluran berkenaan teruja dapat berkejasama dengan bintang popular itu.

IKLAN

Secara Eksklusif, Detik-Detik Mira Filzah Menuju Gerbang Perkahwinan Akan Dipertontonkan

“Sebagai saluran yang memfokuskan kepada kandungan gaya hidup Muslim moden, kami amat teruja apabila dapat bekerjasama dengan figura serba boleh dan diminati ramai, Mira Filzah untuk menghasilkan sebuah kandungan yang cukup eksklusif ini.

“Audiens, terutamanya peminat Mira dapat mengenalinya dengan lebih dekat dan turut sama menyaksikan perjalanan beliau menuju ke gerbang perkahwinan.

“Penampilan Wan Emir Astar, turut melengkapkan lagi program ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ ini.

IKLAN

“Kami begitu berbesar hati dengan kedua-dua mempelai kerana memberi sepenuh kepercayaan kepada NAURA untuk merekodkan momen-momen terindah mereka, menjadikannya sebuah penceritaan yang cukup eksklusif dan tidak pernah lagi dipaparkan di mana-mana platform media yang lain,” katanya.

Pada masa sama, rancangan berkenaan juga diharap dapat memberikan inspirasi buat wanita muslimah, khasnya yang mempunyai persoalan perihal perkahwinan.

“Kami yakin, program ini bukan sahaja boleh mencetuskan inspirasi buat wanita Muslim moden di negara ini, malah ia juga dapat memberikan perspektif baharu untuk mana-mana individu yang sebelum ini mungkin mempunyai pelbagai persoalan tentang perkahwinan yang masih tidak lagi terjawab.

IKLAN

“Kehadiran tokoh-tokoh yang disegani seperti Datuk Prof Dr Muhaya, Datuk Siti Nor Bahyah Mahamood, Ustaz Dato’ Badli Shah, Imam Muda Asyraf, Ustazah Asni Mansor, dan Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki semestinya dapat memberikan pandangan lebih luas dan terbuka tentang keindahan serta cabaran dalam sesebuah perkahwinan.

“Kami berharap, dengan penghasilan program ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ ini, audiens terutamanya mereka yang bakal mendirikan rumah tangga, dapat memanfaatkan segala nasihat yang diutarakan barisan tetamu jemputan kami, dan turut sama berkongsi kegembiraan Mira dalam meniti hari-hari bahagia mereka,” jelasnya.

Secara Eksklusif, Detik-Detik Mira Filzah Menuju Gerbang Perkahwinan Akan Dipertontonkan

Saksikan tayangan serentak episod pertama ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ di NAURA (saluran 109), Ria HD (saluran 104) dan Astro Ria (saluran 124) mulai Isnin, 7 September pada jam 9 malam.

Untuk pilihan yang lebih fleksibel, program ini juga boleh distrim secara percuma melalui aplikasi Astro GO, dan secara on demand bagi pelanggan Astro.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI