Menerusi perkembangan terkini yang dikongsikan di laman Instagram, rapper dan usahawan, Caprice memaklumkan dirinya kini sudah tiba di Dubai untuk transit buat seketika waktu sebelum meneruskan perjalanannya ke Kaherah, Mesir.

Jelas Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli, dia amat berterima kasih kepada semua pihak yang telah mendoakan kesejahteraan dirinya sepanjang menjalankan misi kemanusiaan di bumi Gaza nanti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

“Assalamualaikum, Alhamdulillah saya telah pun sampai ke Dubai. Ubat tidur malam ni memang tak berkesan. Saya pun tak tahu kenapa. Saya sempat tidur satu jam sahaja.

“Saya alami migraine yang sangat teruk ketika ini. InsyaAllah bila sampi Qairo nanti saya boleh tidur secukupnya.

“Pertama sekali, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang mendoakan saya sama ada di ruangan komen atau direct message (DM).

IKLAN

“Saya sangat-sangat menghargainya. Saya baca semuanya. Mungkin saya tak dapat balas semua tapi terima kasih banyak. Ia sangat bermakna buat saya,” katanya.

“Saya Telah Sampai Ke Dubai, Sempat Tidur 1 Jam Je” – Misi Kemanusiaan Di Bumi Gaza, Caprice ‘Update’ Perkembangan Terkini “Saya Telah Sampai Ke Dubai, Sempat Tidur 1 Jam Je” – Misi Kemanusiaan Di Bumi Gaza, Caprice ‘Update’ Perkembangan Terkini

Semalam, penyanyi lagu, Takde Hal Bro ini memaklumkan dirinya telah mendapat kebenaran pada saat akhir untuk terbang ke Gaza, Palestin demi menjalan misi kemenusiaan di sana.

“Saya Telah Sampai Ke Dubai, Sempat Tidur 1 Jam Je” – Misi Kemanusiaan Di Bumi Gaza, Caprice ‘Update’ Perkembangan Terkini

IKLAN

Bagaimanapun, Caprice memberi tahu, dia hanya dibenarkan untuk terbang ke bumi bergolak itu secara berseorangan tanpa ditemani mana-mana pihak.

Entri berkenaan nyata mendapat perhatian ramai pihak selepas meraih hampir 900,000 tanda suka selain turut dihujani ribuan komen.

“Saya Telah Sampai Ke Dubai, Sempat Tidur 1 Jam Je” – Misi Kemanusiaan Di Bumi Gaza, Caprice ‘Update’ Perkembangan Terkini “Saya Telah Sampai Ke Dubai, Sempat Tidur 1 Jam Je” – Misi Kemanusiaan Di Bumi Gaza, Caprice ‘Update’ Perkembangan Terkini

Rata-rata netizen dan rakan artis dilihat meluahkn rasa bangga selain turut mendoakan agar segala urusan Caprice sewaktu di sana dipermudahkan.

IKLAN

“Allah protect you brother.

“May Allah ease every for you. Bless dan protect you dunya akhirah. Amin.

“We support you Cap. Be careful.

“Just believe in your self cap. InsyaAllah Allah is with you,” antara reaksi-reaksi netizen di ruangan komen.

Sumber: Instagram Caprice