Pelakon, Diana Danielle menafikan dakwaan menerima lapan bentuk cincin seperi yang dinyatakan oleh suaminya, Farid Kamil ketika ditemui media pada Selasa.

Menurut Diana, pendiriannya mengenai pemberian cincin itu masih sama dan dia sebolehnya tidak mahu lagi bercakap soal hal tersebut.

“Saya Tak Pernah Ucap Terima Kasih…,”- Diana Danielle Nafi Terima 8 Bentuk Cincin, Minta Farid Kamil Henti Guna Anak-Anak

“Sebenarnya, saya tak terima pun lapan cincin tersebut. Dia bagi kepada anak lelaki kami dan memintanya untuk menyerahkan kepada saya.

“Saya sangat tak selesa dengan perkara tersebut dan saya memutuskan untuk tidak berikan sebarang reaksi.

“Malah, saya juga tak pernah ucap terima kasih sebab saya sudah pun menolak pemberikan pemberikan cincin tersebut menerusi perguam saya,” tulisnya.

IKLAN

Penjelasan tersebut dikongsikan sendiri oleh pelakon filem, Imaginur itu menerusi sebuah hantaran di ruangan Instagram Stories.

“Saya Tak Pernah Ucap Terima Kasih…,”- Diana Danielle Nafi Terima 8 Bentuk Cincin, Minta Farid Kamil Henti Guna Anak-Anak “Saya Tak Pernah Ucap Terima Kasih…,”- Diana Danielle Nafi Terima 8 Bentuk Cincin, Minta Farid Kamil Henti Guna Anak-Anak

Pada masa sama, Diana turut berharap agar Farid tidak lagi menggunakan anak-anak untuk menyelesaikan kemelut rumah tangga mereka.

“Namun, dia menggunakan anak saya untuk menyerahkan cincin tersebut kepada saya. Jadi, sekarang hal ini sudah sampai ke pengetahuan umum.

IKLAN

“Tolong jangan serahkan apa-apa lagi jenis hadiah menerusi anak-anak,” ujarnya lagi.

Terdahulu, Farid dan Diana telah hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Petaling pada Selesa bagi prosiding Jawatan Kuasa Pendamai (JKP) dan sebutan pertama nusyuz.

Pada 28 Mac lalu, Hakim Syarie Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Shukran Yusof, menasihatkan Farid dan Diana berdamai bagi mengislahkan atau memperbaiki keadaan untuk menyelesaikan kemelut rumah tangga mereka.

Pada 10 Mac lalu, Diana atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Beeson memfailkan permohonan cerai.

IKLAN

Alasan yang diberikan pelakon filem Imaginur itu adalah tiada persefahaman, sudah berlaku shiqaq atau perbalahan berpanjangan dan tidak dapat lagi hidup bersama sebagai suami isteri.

Bagaimanapun, Farid enggan melafazkan cerai terhadap Diana.

Farid dan Diana mendirikan rumah tangga pada 3 November 2012. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad dan Nur Aurora.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Diana Danielle

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI