“Saya Tak Adalah Cakap Suka Lelaki Gentleman Yang Sampai Kena Buka Pintu Kereta Atau…,” – King Coco

Pempengaruh, King Coco menjelaskan secara terperinci mengenai ciri lelaki ‘gentleman’ yang diidamkan.

Menerusi Insta Stories sebelum ini, Coco atau nama sebenarnya, Marshaira Ismail mengakui dia selesa memilih lelaki budiman atau gentleman.

Malah ibu muda berusia 24 tahun ini turut akui, ciri lelaki idamannya juga tidak semestinya kacak dan kaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1)

Sebaliknya, Coco senang dengan lelaki yang tahu menghargai wanita.

“Saya tak adalah cakap suka lelaki gentleman yang sampai kena buka pintu kereta atau setiap kali jumpa kena bagi bunga atau tarik kerusi… yea you can do it if you want.

IKLAN

“Tapi the thing is, lelaki gentleman ni… i suka yang jenis hormat perempuan macam tahu batas di antara dia dan teman wanitanya, tahu bagaimana menghargai mereka.

“I tak tahulah… still tak jumpa lagi lelaki yang macam tu. I dah jumpalah, cuma yeaa…,” katanya.


Pengakuan tersebut dikongsikan Coco di Insta Stories, pada Sabtu.

Dalam pada itu, dia turut menjelaskan mengenai hubungannya dengan penyanyi rap dan aktivis, Caprice.

“Lastly, saya tak bercinta dengan Caprice and stop asking about him to me. Tanya macam…adakah bertemu Caprice, hey Caprice sakit eh… itu dan ini.

“Please tak nak, tak mahu,” jelasnya.

IKLAN

Sebelum ini, Coco mengesahkan dia sudah pun bercerai dengan bekas suami Azrin Anas Abdul Shukor dan kini sudah tamat tempoh edah.

Pasangan itu berkahwin pada 1 Januari 2017 dan dikurniakan dua cahaya mata, Putra Kyle Mateen dan Putra Muhammad Haqeem.

Selepas kecoh mengenai kisah cerainya, namanya sekali lagi disebut-sebut selepas bertemu Caprice baru-baru ini. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Lalu, pelbagai reaksi diberikan warganet berkenaan pertemuan terbabit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)