Suami kepada penyanyi dan pelakon Ayda Jebat, Nabil Mahir mengakui dirinya rasa sebak setiap kali menonton video kejutan kehamilan yang dilakukan isterinya itu.

Menurut Nabil, perasan tersebut pasti akan datang apabila mengenangkan momen indah tersebut, apatah lagi tidak menyangka bakal bergelar bapa selepas beberapa bulan mendirikan rumah tangga.

“Saya Minta Kotak Susu Dikosongkan Dan Bubuh Kit Ujian Kehamilan,” – Ayda Jebat Cerita Momen Kejutan, Reaksi Nabil Mahir Bukan Dibuat-Buat “Saya Minta Kotak Susu Dikosongkan Dan Bubuh Kit Ujian Kehamilan,” – Ayda Jebat Cerita Momen Kejutan, Reaksi Nabil Mahir Bukan Dibuat-Buat

“Meski saya sudah tonton video tersebut beberapa kali, tapi ia masih membuatkan mata saya berair. Setiap kali tengok, ia mengingatkan saya detik pertama kali saya dapat berita gembira itu,” katanya kepada MH.

IKLAN

Ayda pula menjelaskan, video kejutan yang turut dikongsikan di laman Instagram masing-masing itu merupakan respon spontan dari bekas hos HLive! itu.

“Saya Minta Kotak Susu Dikosongkan Dan Bubuh Kit Ujian Kehamilan,” – Ayda Jebat Cerita Momen Kejutan, Reaksi Nabil Mahir Bukan Dibuat-Buat “Saya Minta Kotak Susu Dikosongkan Dan Bubuh Kit Ujian Kehamilan,” – Ayda Jebat Cerita Momen Kejutan, Reaksi Nabil Mahir Bukan Dibuat-Buat “Saya Minta Kotak Susu Dikosongkan Dan Bubuh Kit Ujian Kehamilan,” – Ayda Jebat Cerita Momen Kejutan, Reaksi Nabil Mahir Bukan Dibuat-Buat

“Nabil memang tidak jangka apa-apa sebenarnya. Ketika itu kami berada di pejabat dan saya secara senyap-senyap minta pengurus peribadi untuk belikan kit ujian kehamilan.

IKLAN

“Saya pesan belilah dua sebab saya tak pernah guna benda tu. Saya beritahu dia, saya saja nak cuba.

“Bila perkata kali cuba, kit tersebut macam rosak. Bila kali kedua, ia berhasil. Ketika itu kandungan baru mencecah 2 minggu. Saya sendiri tidak percaya, betul ke?

IKLAN

“Jadi, saya terfikir untuk buat kejutan pada Nabil. Saya minta kotak susu dikosongkan dan bubuh kit ujian kehamilan. Saya panggil dia kononnya untuk promosikan Kisu. Apa yang anda lihat adalah reaksi spontan Nabil, bukan dibuat-buat,” katanya.

Pasangan selebriti ini mengumumkan usia kandungan mereka sudah pun memasuki bulan keempat pada majlis Iftar Bersama Ayda Jebat & Nabil Mahir di Hotel Majestic, Kuala Lumpur minggu lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI