Selepas dikecam kerana memberi komen biadab terhadap Allahyarham penyanyi Adibah Noor, seoranng individu menggunakan akaun Facebook bernama Ibnu Ahmad Ar-Rayyan III tampil membuat permohonan maaf.

Permohonan maaf itu ditujukan buat ahli keluarga arwah serta peminat penyanyi berkenaan.

“Di sini saya ingin memohon jutaan ampun kepada seluruh anggota keluarga almarhum Adibah Noor khususnya dan kepada semua rakyat Malaysia secara am, di atas komen saya tempoh hari.

“Saya akui perkara ini terjadi di atas kejahilan saya sendiri, dan saya amat kesal dengan kekhilafan saya. Saya berjanji tidak akan mengulangi perbuatan itu pada masa depan, InsyaAllah.

IKLAN

“Saya Akui Perkara Ini Terjadi Di Atas Kejahilan Saya Sendiri..,” – Akhirnya… Pemuda Ini Mohon Maaf

“Saya Akui Perkara Ini Terjadi Di Atas Kejahilan Saya Sendiri..,” – Akhirnya… Pemuda Ini Mohon Maaf

“Semoga roh Adibah Noor ditempatkan dalam kalangan para solihin,” tulisnya.

IKLAN

Terdahulu, ramai warga maya meluahkan rasa bengang dan marah selepas pemuda terbabit meninggalkan komen menyentuh soal aurat arwah yang tidak ditutup sehingga dia menghembuskan nafasnya yang terakhir.

Adibah atau nama sebenarnya, Adibah Noor Mohamed Omar, 52, meninggal dunia pada 18 Jun lalu selepas menderita penyakit kanser ovari tahap 4.

IKLAN

Jenazah penyanyi lagu Terlalu Istimewa itu telah selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Taman Keramat Permai, Kuala Lumpur.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI