“Sakit Nangis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali

Penyampai radio, Fizi Ali meluahkan rasa syukur apabila dia kini sudah pun sembuh sepenuhnya selepas disahkan positif Covid-19, baru-baru ini.

Berkongsi kesakitan yang dilalui, bapa tunggal ini menjelaskan pengalaman yang dilalui lebih terasa apabila terpaksa melawan virus tersebut sendiri.

“Sakit Nangis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali “Sakit Nangis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali “Sakit Nangis Sorang Je, Tak Nak Susahkan Mana-Mana Pihak Sebenarnya. Tapi…,” – Fizi Ali

“Alhamdulilah saya dah sembuh dari covid 19. Sakit weyy kena sebenarnya. Lagi masa sakit sorang-sorang. Terasa betul masa tu, dengan family tak ada dengan Ameena pun tak ada dekat dengan kita.

IKLAN

“Sakit nangis sorang-sorang je. Tak nak susahkan mana-mana pihak sebenarnya. Tapi alhamdulillah saya boleh survive sorang-sorang, dah baik,” tulisnya.

Lalu, aktiviti pertama yang dilakukan sejurus disahkan bebas Covid-19 ialah bersua dengan anak kesayangan, Ameena.

“Perkara pertama nak buat jumpa Ameena. Sebelum ni dapat kekuatan dari jauh je. Sekarang dapat depan-depan. Thanks umi Ameena jugak bagi jumpa Ameena.

“Apa nak buat dua tiga hari ni,mari tolong abam plan untuk Ameena,” tulisnya lagi.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fizi Ali (@fiziali_)

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat menyatakan rasa syukur kerana diberikan kesembuhan dan mendoakan yang baik-baik buat bekas suami pelakon, Shakila Khoriri ini.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.