Pelakon Dynas Mokhtar, 38, mengakui kolaborasinya bersama produk Black G bersama rakan niaga, Mohamad Mughniy Mohamad, 33, selaku Pengurus Pembangunan Perniagaan itu menjadi ruang terbaik buatnya untuk berkongsi manfaat produk yang berkualiti kepada semua orang.

Menurut Dynas, selain berkongsi idea dari segi pemasaran dan penjualan, dia bersyukur kerana maklum balas yang diberikan cukup baik.

Bagaimanapun sebelum bersetuju untuk bekerjasama, dia sekeluarga terlebih dulu mencuba rangkaian produk berkenaan sebelum yakin untuk berkongsi.

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.” “Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”“Jujurnya saya cubanya ketika suami disahkan positif Covid-19. Iyalah, sebagai antara ikhtiar untuk bina kembali umunisasi tubuhnya. Sebab waktu itu, dia hilang suara dan deria rasa. Malah mood pun hilang.

“Alhamdulillah selepas itu keadaannya kian baik. Kuasa Allah SWT yang menyembuhkan dan kami usaha mana yang termampu. Saya tak kata ia boleh sembuhkan Covid-19, tetapi apa yang saya nak beritahu, ia berupaya membantu mengembalikan tenaga.

IKLAN

“Sejak itulah, saya turut amalkan kerana bimbang memandangkan saya kontak rapat suami. Tapi Alhamdulillah saya negatif. Kemudian, selepas rasai sendiri kebaikannya, baru saya berani nak kongsi dan berikan kepada mana-mana individu yang saya jumpa. Sikit-sikit saya terima reaksi positif,” katanya.

Malah Dynas terharu syukur apabila rakan artisnya juga kian pulih dari masalah yang dialami sejurus mengambil Black G.

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”

IKLAN

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.” “Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”

“Paling ketara, bila ada rakan pelakon yang akui sendiri akan kebaikannya. Kami berlakon sama dan sebelum ini dia alami sakit di bahagian lutut sebab terjatuh hingga terpaksa solat guna kerusi. Umurnya pun muda lagi.

“Katanya dalam enam bulan dia jalani rawatan. Kemudian saya syorkan dia cuba Black G Plus Liquid. Dalam dua minggu dia beritahu saya nak jadi agen dan diberikan pada ahli keluarganya yang lain.

IKLAN

“Alhamdulillah sampai sekarang dia amalkan. Malah dia pun sama-sama berkongsi kebaikan pada yang lain. Gembira sebab sekurang-kurangya saya dapat bantu rakan yang alami kesulitan,” katanya.

Dalam pada itu, Mughniy berkata, produk Black G juga terpilih mewakili Malaysia untuk produk herba yang akan dipamerkan di Expo Dubai 2021/2022 atas kualiti dan manfaatnya.

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.” “Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”

“Sakit Hingga Terpaksa Solat Guna Kerusi,” – Dynas Mokhtar Berkongsi… ‘Luaran Nampak Okay, Tapi ‘Enjin’ Tak Tahu Macam Mana.”“Insya-Allah kami akan memulakan pasaran di  negara luar seperti Indonesia, Singapura, Brunei dan China dalam masa terdekat ini. Sudah tentu kami juga menyasarkan untuk menembusi pasaran benua Eropah pada masa akan datang,” katanya.

Produk Black G asli yang turut disokong Institut Penyelidikan dan Pembangunan Pertanian Malaysia (MARDI) ini boleh didapati menerusi Shopee di Official Flagship Store iaitu Black G Nutrima by Dynas Mokhtar dan penghantaran diuruskan oleh rakan seperjuangan mereka, Zepto Express.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI