Kemesraan hubungan antara aktres jelita, Fasha Sandha bersama suami, Aidil Aziz yang dipaparkan di media sosial, sememangya merupakan refleksi kehidupan nyata perkahwinan mereka yang sering diulit rasa cinta dan bahagia di samping keluarga.

Menurut Fasha, dia berbesar hati selain mengakui bahawa untuk menjamin gaya hidup yang baik, dia sebagai wanita dan juga ibu perlukan suatu energi terbaik demi keluarga tersayang.

Namun, apakah rahsia Fasha sentiasa kelihatan bertenaga? Justeru Hijabista kongsikan semula tip yang dikongsikan Fasha khusus buat hijabi yang sudah bekerluarga tetapi mahu tampil bertenaga ketika menguruskan kerjaya dalam masa sama. Jom semak!

Fasha Sandha Akui Tak Mudah Jadi Wanita ‘Serba Boleh’

Romantik, ‘Sweet’ Kalah Pengantin Baru! Ini Cara Fasha Kekalkan ‘Spark’ Dalam Rumahtangga Romantik, ‘Sweet’ Kalah Pengantin Baru! Ini Cara Fasha Kekalkan ‘Spark’ Dalam Rumahtangga

“Bukan mudah untuk menjadi isteri, ibu dan pada masa sama wanita berkerjaya. Saya perlu mengimbangkan kehidupan harian saya.

“Saya juga perlu menjaga hubungan bersama suami. Alhamdulillah Beunita banyak membantu saya dalam memberi tenaga maksima menjadi wanita yang serba boleh.

IKLAN

“Sebagai duta Beunita, saya mahu membantu ramai para para wanita yang mempunyai masalah masalah yang membuatkan mereka hilang keyakinan diri,” katanya.

Bintang drama Scammer ini berkata demikian ketika ditemui di Majlis Pelancaran Beunita di Willow Hall, Forest Valley, Bandar Mahkota Cheras, Kuala Lumpur.

Terlalu ‘Fokus’ Dengan Kerjaya, Punca Hubungan Suami Isteri Hambar!

Romantik, ‘Sweet’ Kalah Pengantin Baru! Ini Cara Fasha Kekalkan ‘Spark’ Dalam Rumahtangga Romantik, ‘Sweet’ Kalah Pengantin Baru! Ini Cara Fasha Kekalkan ‘Spark’ Dalam Rumahtangga

IKLAN

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Inayah Beauty, Dini Qistina binti Latifi tidak menafikan masalah kebanyakan suami isteri sekarang yang sentiasa sibuk dengan kerjaya membuatkan ramai yang berdepan dengan kehambaran dalam perkahwinan.

“Nak bercinta, mudah. Nak kahwin pun mudah. Tapi nak menjaga keharmonian rumah tangga memerlukan usaha dan kesungguhan daripada pihak suami dan isteri.

“Dan pihak Inayah melihat Fasha antara selebriti yang masih ada ‘spark’ dengan suaminya Aidil. Dan itu perkara yang sangat bagus kerana tidak semua pasangan yang sudah lama berkahwin mempunyai rasa itu.

IKLAN

“Beunita merupakan salah satu konsep produk kami juga, iaitu merapatkan hubungan intim antara suami isteri. Paling penting, kami juga memilih atas dasar Fasha seorang yang sangat komited,” katanya.

Sekadar info, artikel ini merupakan artikel olahan semula.

Sumber: Instagram Fasha Sandha

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI