Selepas aktor, Rashidi Ishak tampil memberitahu instafamous yang juga finalis Dewi Remaja 2014/15, Fify Azmi bukanlah orang ketiga di atas perceraiannya bersama pelakon Vanidah Imran seperti yang diperkatakan sesetengah netizen.

Bintang muda itu turut tampil memberikan penjelasan.

Katanya kepada MH, perpisahan keduanya sudah pun lama berlalu, cuma secara kebetulan namanya terpalit apabila video dan foto promosi produk minyak wangi keluaran Rashidi turut memaparkan wajahnya.

“Ketika itu saya sedang sibuk di lokasi penggambaran. Jadi saya tidak tahu apa yang berlaku sehinggalah ahli keluarga menghubungi dan memberitahu kisah sebenar.

IKLAN

“Saya terkejut tetapi pada masa sama relak saja dan positif kerana apa yang berlaku tiada kaitan dengan saya.

“Abang Rashidi merupakan bekas majikan saya ketika bekerja di sebuah stesen radio. Kami sudah lama kenal. Saya sendiri pun sudah ada boyfriend dan sudah lebih empat tahun kami bercinta.

IKLAN

“Malah kekasih saya pun turut pernah bekerjsama dengannya. Tiada isu pun saya sebagai orang ketiga seperti yang sangka sesetengah pihak,” jelasnya.

Ditanya mengenai mengapa dirinya mengambil keputusan untuk menutup ruangan komen menerusi beberapa foto yang terkait dengan aktor tersebut, Fify punya jawapan sendiri.

IKLAN

“Saya sengaja tutup sebab saya tak mahu baca atau beri peluang buat netizen yang tidak tahu asas cerita, tetapi berkongsi sesuatu yang tidak benar. Sebab kalau benda tak betul disebarkan, ia boleh jadi lebih teruk.

“Jadi lebih baik saya tutup ruangan komen dan saya boleh fokus dengan kerja saya,” kata Fify yang kini sibuk di lokasi sebuah filem aksi.

Foto: Instagram Fify Azmi

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI