Penyanyi, Ernie Zakri menolak dakwaan dirinya bakal menamatkan zaman bujang pada tahun ini.

Sebaliknya, penyanyi lagu Gundah ini terlebih dulu mahu memberi fokus untuk membahagiakan kedua ibu-bapanya buat masa ini.

“Bukan tahun ni. Doa-doakan umur saya dah 28 ye tahun ni jadi sebagai kakak-kakak saya rasa saya memang patut menamatkan zaman bujang.

“Tapi bila tu saya masih lagi tak tahu tapi perancangannya ada. Saya sekarang ni lebih kepada menjaga keluarga saya sebab ibu dan ayah saya hanya ada saya sorang sebab kakak-kakak saya dah berkahwin.

“Bila saya dengan mereka, ini masanya untuk saya fokus sebab this is the right time untuk saya jaga mereka. Beli rumah atau beli kereta semua, saya akan buat tahun ini.

IKLAN

“Seiring dengan PKP ni banyak sebenarnya struggle yang kami dapat sebagai anak seni.

Menurut Ernie lagi, dia tidak boleh menetapkan sebarang tarikh kerana perancangan yang lebih rapi harus dibuat tetapi dia memberi banyangan bahawa umur 29 tahun merupakan masa terbaik baginya untuk menamatkan zaman bujang.

“Jadi untuk letak tarikh sama ada tahun ini ke apa saya raya tak boleh sebab kena ada persiapan yang rapi. Doakan saya akan menamatkan zaman bujang maybe next year. Stay tuned.

IKLAN

“Saya sentiasa berdoa sebab next year saya dah 29 tahun dalam hati ni of course ada berkata mungkin 29 tahun ni adalah masa yang sesuai untuk saya tapi ini semua hanya perancangan.

“Saya tak mahu komen lebih-lebih kerana kita dekat rumah Allah ni semoga Dia aminkan. Saya mahukan yang terbaik buat keluarga saya,” katanya kepada MH

Ketika ditanya, sama ada penyanyi, Syamel merupakan calon yang tepat untuk dijadikan suami, ini jawapan yang diberikan oleh Ernie;

IKLAN

“Saya kena call dia bertanya are you ready. Doakan kami. Setakat rupa tu adalah manis itu ada. Perangai saya tak tahu sebab belum tinggal serumah.

“Apa yang penting saya cari lelaki yang menghormati keluarga saya kerana parents saya is number one.

“Calon-calonnya setakat ini saya masih memilih InsyaAllah saya minta anda semua doakanlah macam mana yang anda selalu dengar-dengarkan khabar tentang calon saya.

“Doakanlah apa yang orang selalu doakan itu berjalan dengan baik,” akhirinya

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI