Dua penyanyi Kpop terkenal dunia, V BTS dan Jennie Blackpink kembali menjadi perhatian peminat mereka dari seluruh dunia.

Ini berikutan tersebar sebuah video memperlihatkan kedua-duanya sedang berjalan berpegangan tangan ketika menghirup udara malam melewati Sungai Seine, Paris di Perancis pada Rabu.

Menguatkan lagi itu adalah figura V dan Jennie ialah mereka ditemani pengurus serta bodyguard yang berjalan di belakang pasangan itu.

Video itu pantas mencetuskan sensasi di kalangan peminat kedua-dua artis popular itu yang teruja menyaksikan aksi mesra idol kegemaran mereka.

IKLAN

Rakaman itu dipercayai diambil dari jarak jauh oleh seorang wartawan yang berpangkalan di Paris.

@taoualitamar #kimtaehyung and #jennie in #paris #blackpink #bts #taehyung #V #kpop ♬ Perfect – Ed Sheeran

class=”s1″>Tahun lalu, beberapa keping gambar memaparkan V atau nama sebenar, Kim Taehyung, 28, serta Jennie ketika sedang bercuti di Pulau Jeju tersebar pada bulan September tahun lalu.

IKLAN

Sehingga ke hari ini, kedua-dua agensi pengurusan yang menaungi V dan Jennie masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan bagi mengesahkan tentang perkara tersebut.

IKLAN

Sebelum berpacaran dengan V, Jennie pernah dikaitkan bercinta dengan Kai yang merupakan ahli kumpulan EXO serta G-Dragon Big Bang.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.