Dua penyanyi Kpop terkenal dunia, V BTS dan Jennie Blackpink kembali menjadi perhatian peminat mereka dari seluruh dunia.

Ini berikutan tersebar sebuah video memperlihatkan kedua-duanya sedang berjalan berpegangan tangan ketika menghirup udara malam melewati Sungai Seine, Paris di Perancis pada Rabu.

Menguatkan lagi itu adalah figura V dan Jennie ialah mereka ditemani pengurus serta bodyguard yang berjalan di belakang pasangan itu.

Video itu pantas mencetuskan sensasi di kalangan peminat kedua-dua artis popular itu yang teruja menyaksikan aksi mesra idol kegemaran mereka.

IKLAN

Rakaman itu dipercayai diambil dari jarak jauh oleh seorang wartawan yang berpangkalan di Paris.

@taoualitamar #kimtaehyung and #jennie in #paris #blackpink #bts #taehyung #V #kpop ♬ Perfect – Ed Sheeran

class=”s1″>Tahun lalu, beberapa keping gambar memaparkan V atau nama sebenar, Kim Taehyung, 28, serta Jennie ketika sedang bercuti di Pulau Jeju tersebar pada bulan September tahun lalu.

IKLAN

Sehingga ke hari ini, kedua-dua agensi pengurusan yang menaungi V dan Jennie masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan bagi mengesahkan tentang perkara tersebut.

IKLAN

Sebelum berpacaran dengan V, Jennie pernah dikaitkan bercinta dengan Kai yang merupakan ahli kumpulan EXO serta G-Dragon Big Bang.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI