Usahawan kosmetik, Anas Zahrin memuat naik video belakang tabir pembikinan klip promosi mascara “wudhu friendly” yang mengangkat bintang cantik itu sebagai wajah utama produk terkini Anas.

Dalam klip ini, Che Ta menyanyi secara miming lagu Bisakah oleh Siti Nurhaliza. Mood sedih bertukar menjadi lucu melihat aksi Anas memberi arahan kepada Zain Saidin ini.

HAHAHAHHA! Di sebalik tabir – haihhh kelakar lahhhhh si @rozitachewan1 ni. Hahahah! Yang cikgu pun kuat membebel. Boleh arwah pelakon kalau macam ni kene direct. Hahahah, orang tu barulah nak nangis ambik mood terus potong stim. Haha

“Korang ada tak kawan kawan yang nyanyi tapi suara kelaut tapi confident level dia 1000% hahah! TAG LEKAIHHH.”

Menurut Anas, pelakon jelita ini amat professional ketika di set dan senang mendengar arahan yang diberi. Hasilnya, sudah tentu meletup. Tak sabar nak tonton!

Foto – Instagram Anas Zahrin

Apa Kata Anda