Suami kepada pelakon dan hos terkenal Mira Filzah, Wan Emir Astar buat pertama kali memuat naik foto wanita paling dicintainya itu di media sosial.

Menerusi Instagram, perkongsian foto mereka berdua nyata menarik perhatian, sementelah lelaki berusia 30 tahun itu turut menitipkan ucapan penuh makna buat permaisuri hatinya.

IKLAN

“Nur Amirah Filzah, isteriku kekasihku takdir ketentuan Illahi, ..with your hands in mine, bersama kita mencari, arah mana ke Syurga. Bismillahirahmanirrahim…,” tulis Emir.

IKLAN

Lalu, perkongsian yang dibuat pada Jumaat itu kini meraih lebih 200,000 tanda suka bersama ribuan komen peminat yang mendoakan kesejahteraan mereka dalam meniti hari bahagia.

IKLAN

“Nur Amirah Filzah Isteriku…,” – Mahu Sama-Sama Mencari Syurga, Buat Pertama Kali Emir Astar Kongsi Foto Permaisuri Hati Di IG “Nur Amirah Filzah Isteriku…,” – Mahu Sama-Sama Mencari Syurga, Buat Pertama Kali Emir Astar Kongsi Foto Permaisuri Hati Di IG “Nur Amirah Filzah Isteriku…,” – Mahu Sama-Sama Mencari Syurga, Buat Pertama Kali Emir Astar Kongsi Foto Permaisuri Hati Di IG

Terdahulu, pasangan raja sehari ini telah pun melangsungkan majlis resepsi di Hotel Le Meridien, Putrajaya malam tadi sebelum sah bergelar isteri dengan sekali lafaz, dalam satu majlis akad nikah di Damansara, pada Khamis.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI