Isteri kepada usahawan Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Shahida Mohd Rashid menjadi individu yang amat terkesan dengan pemergian pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Allahyarham Faziani Rohban Ahmad.

Usahawan terkenal di Pantai Timur itu terkorban dalam nahas jalan raya, pada Ahad lalu.

Lalu, isteri kepada Datuk Seri Aliff Sgukri itu juga tidak lari dari turut membayangkan akan dijemput Ilahi satu hari nanti.

”Saya sentiasa mendoakan Allahyarhamah @faziani_rohban di tempatkan di kalangan mereka yg dicintai Allah SWT… pengakhiran hidup akk baik dan dimuliakan….

IKLAN

“Saya nanti ntah bagaimana… amalan pun x cukup..dosa pun banyak…jahil….. dosa dgn suami. dgn ibu bapa, dosa dgn anak2 dan sahabat2…. mudahan Allah menjemput saya ketika saya m3njadi hamba yg terbaik di sisinya,” tulisnya.

IKLAN

Video tersebut melihatkan Shahida bersama Aliff menziarahi pusara Allahyarham yang selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Kedemit, Wakaf Bharu, Kelantan.

IKLAN

“Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik “Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik “Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik “Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik “Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik “Nanti Entah Bagaimana…,”- DS Shahida Terbayang Ajal Datang Memanggil, Doa Mahu Jadi HambaNya Yang Baik

Terdahulu, jenazah disolatkan lebih 300 orang termasuk pelajar pondok dan sanak saudara, di kediaman milik arwah di Kampung Paloh.

Video : IG Shahida